Boksen: hoe je DAZN kunt krijgen en bekijken

Inhoudsopgave:

Boksen: hoe je DAZN kunt krijgen en bekijken
Boksen: hoe je DAZN kunt krijgen en bekijken
Anonim

Wat te weten

  • Om je aan te melden, ga naar DAZN.com > Registreer nu > voer je gegevens in > download de app.
  • Als u een abonnement wilt onderbreken, gaat u naar Mijn account > Abonnement opzeggen > Go Ahead &Pause> Herstartdatum.
  • Ga om te annuleren naar Mijn account > Abonnement opzeggen > Ik wil nog steeds annuleren> Annulering bevestigen.

Dit artikel legt uit wat DAZN is, de vereisten voor streaming en hoe u zich kunt aanmelden voor, de service kunt pauzeren en annuleren.

Wat is DAZN?

DAZN, uitgesproken als 'Da Zone', is een streamingdienst voor alleen sporten. Abonnees kunnen live en on-demand sportevenementen bekijken vanaf meerdere apparaten.

DAZN biedt sportfans op meerdere streamingplatforms legaal toegang tot Europees boksen, MMA, F1 en andere professionele gevechten in de Verenigde Staten.

Er zijn twee abonnementsopties: maandelijks en jaarlijks. Er wordt geen gratis proefperiode aangeboden voor nieuwe DAZN-abonnees.

DAZN-streamingvereisten

DAZN is beschikbaar op de meeste streaming-apparaten, zoals mobiele apparaten, smart-tv's en aangesloten apparaten, en gameconsoles.

DAZN-ondersteunde apparaten zijn onder meer:

  • Amazon Fire-tablet
  • Android-telefoon of -tablet
  • iPhone en iPad
  • Amazon Fire TV en Fire Stick
  • Android TV
  • Apple TV (4e generatie of hoger)
  • Google Chromecast
  • LG Smart TV
  • Samsung Smart TV
  • Vizio TV
  • Roku TV, speler of stick
  • Xfinity topsetbox
  • Playstation 4 of 4 Pro
  • Xbox One of One S

DAZN selecteert de beste videokwaliteit die uw apparaat aankan (tot Full HD 1080p), afhankelijk van uw verbindingssnelheid. Er zijn echter aanbevelingen voor de snelheid van de internetverbinding om programma's met de beste resultaten te streamen. Snelheden zijn gebaseerd op de resolutie en het apparaat.

  • Voor SD-resolutie, die geschikt is voor streaming op mobiele apparaten, wordt 2,0 Mbps of hoger aanbevolen.
  • Voor HD-resolutie, wat ook goed is voor mobiele apparaten, is 2,4 Mbps of hoger vereist.
  • Voor HD-resolutie en hoge framesnelheden, die geschikt zijn voor het kijken naar DAZN op een televisie, is 6,0 Mbps of hoger vereist.
  • Om DAZN met de hoogste videokwaliteit en framesnelheden te bekijken, is 8,0 Mbps of hoger vereist.

VPN's en proxy's worden niet ondersteund.

DAZN-line-up

De DAZN-app biedt toegang tot grote gevechten en heeft andere exclusieve inhoud. Een deel van de inhoud die je zou kunnen verwachten te streamen met DAZN omvat het volgende.

  • Exclusieve bokswedstrijden.
  • Live Bellator MMA-gevechten.
  • World Boxing Super Series bantamgewicht-, cruisergewicht- en superlichtgewichttoernooien.
  • Behind the scenes-content, zoals '40 Days', waarin kampioenboksers trainen voor gevechten.
  • Interviews.
  • Archief topgevechten.

Je hebt de mogelijkheid om herinneringen in te stellen voor gevechten die je niet wilt missen. U kunt live, opgenomen en on-demand programmering pauzeren en terugspoelen. Met DAZN kun je ook evenementen op maximaal twee apparaten tegelijk bekijken.

Aanmelden voor DAZN

Je hebt een creditcard nodig om te betalen om je aan te melden en DAZN te gaan kijken. Nadat je het hebt ingesteld, moet je ook de DAZN-app of het DAZN-kanaal toevoegen en verbinden op het apparaat (of apparaten) waarop je gevechten wilt streamen. De aanmeldingsmethode die u gebruikt, kan enigszins variëren, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt om dit te doen.

  1. Ga naar dazn.com in een willekeurige webbrowser om u aan te melden op een computer. Zoek naar de DAZN-app of -kanaal als je je wilt aanmelden met je streamingapparaat. Selecteer Nu aanmelden om de gewenste abonnementsoptie te selecteren.

    Image
    Image
  2. Voer uw persoonlijke gegevens in en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  3. Voer uw betalingsgegevens in en selecteer Start abonnement.

    Image
    Image
  4. Zodra de betaling is verwerkt, wordt de pagina Voltooid geopend. Als je je hebt aangemeld op een computer, moet je de DAZN-app downloaden en installeren op je streamingapparaat en inloggen met je accountgegevens om deze te activeren.

Een DAZN-abonnement pauzeren

Als je een pauze wilt nemen van je DAZN-abonnement, maar het niet permanent wilt opzeggen, kun je het pauzeren. Als u dit doet, wordt het account aan het einde van de huidige abonnementsperiode gedeactiveerd en worden eventuele automatische kosten stopgezet totdat u de service hervat.

Bij het pauzeren van uw DAZN-abonnement, wordt u gevraagd een herstartdatum te selecteren. Je kunt een account maximaal 4 maanden pauzeren.

  1. Log in op de DAZN Mijn account-pagina.

    Image
    Image
  2. Selecteer Abonnement opzeggen in het gedeelte Abonnement.

    Image
    Image
  3. Selecteer Ga je gang & Pauze.

    Image
    Image
  4. Selecteer een datum in het vak Herstartdatum. Uw account kan maximaal 4 maanden worden onderbroken.

    Image
    Image
  5. Bevestig dat je het abonnement wilt pauzeren. U ontvangt een bevestigingsmail.

    DAZN stuurt kort voor je herstartdatum een herinneringsmail. Tenzij u definitief annuleert vóór de geselecteerde herstartdatum, wordt uw account opnieuw geactiveerd en in rekening gebracht via de betaalmethode die u heeft opgegeven bij het instellen van uw account.

Hoe DAZN te annuleren

Je kunt DAZN annuleren vanuit een webbrowser, Smart TV of gameconsole-app.

Hoewel je op elk moment kunt annuleren, heb je toegang tot alle DAZN-content tot de abonnementsperiode afloopt en ontvang je geen restitutie.

  1. Log in op de DAZN Mijn account-pagina.

    Image
    Image

    Als u annuleert via uw tv of console, selecteert u Menu in de rechterbovenhoek, kiest u Mijn account en voert u uw login informatie.

  2. Selecteer Abonnement opzeggen in het gedeelte Abonnement.

    Image
    Image
  3. Selecteer Ik wil nog steeds annuleren onderaan de pagina.

    Image
    Image
  4. Voer eventuele feedback in met betrekking tot de reden waarom je wilt annuleren en selecteer Annulering bevestigen. Je ontvangt een bevestigingsmail waarin staat dat het abonnement is opgezegd.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe snel na het opzeggen van mijn DAZN-abonnement kan ik me opnieuw abonneren?

    Je kunt je op elk moment opnieuw abonneren. Om uw account opnieuw te activeren, logt u in op DAZN om doorgestuurd te worden naar de betaalpagina. Selecteer Start abonnement met betalingsverplichting om de heractivering te voltooien.

    Op hoeveel apparaten kan ik DAZN streamen met een abonnement?

    Je kunt maximaal vijf apparaten toevoegen aan je DAZN-account vanaf je Mijn account-pagina. U kunt DAZN echter slechts op maximaal twee apparaten tegelijk streamen. Als je inlogt op een derde apparaat, stopt het streamen op een van de andere apparaten.

Aanbevolen: