Hoe gratis livestreams van boksen te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe gratis livestreams van boksen te bekijken
Hoe gratis livestreams van boksen te bekijken
Anonim

Boksen is wereldwijd een enorm populaire sport, met vier grote sanctie-instanties en tientallen kleinere, dus de uitzend- en streamingrechten voor bokswedstrijden zijn niet gemakkelijk vast te pinnen.

Er is geen one-stop-shop waar je elke wedstrijd kunt bekijken, en gratis livestreams voor boksen zijn bijna ongehoord buiten goksites, maar de meeste gevechten zijn op de een of andere manier beschikbaar om te streamen.

Bekijk het volledige boksschema van ESPN voor aankomende wedstrijden, inclusief de vechters, locaties en streamingdiensten indien beschikbaar.

Waar is de beste plek om bokswedstrijden te streamen?

Boksen is geen monolithische zaak, omdat veel sanctie-instanties en promoties op verschillende niveaus samenwerken. De live streaming-foto voor deze sport kan vanwege die complexiteit moeilijk zijn om je hoofd rond te wikkelen.

HBO was in het verleden de belangrijkste bron voor livestreams van boksen, maar hun vertrek uit het veld zorgde voor nog meer complexiteit en verwarring.

Dit zijn de belangrijkste omroepen die live bokswedstrijden streamen:

  • ESPN: Deze omroep werkt samen met Top Rank, een promotiebedrijf voor boksen, om elk jaar meer dan 50 wedstrijden uit te zenden. Om de meeste van deze wedstrijden te bekijken, heb je een kabelabonnement nodig met ESPN. Sommige zijn alleen beschikbaar via de ESPN + -streamingservice die alleen via internet beschikbaar is. Sommige ESPN+ wedstrijden zijn pay-per-view, wat betekent dat je moet betalen voor het individuele evenement en het abonnement.
  • Fox Sports: Dit netwerk heeft een deal met de Premier Boxing Champions-promotie om elk jaar verschillende wedstrijden uit te zenden op Fox, Fox Sports 1 en Fox Deportes.
  • DAZN: Deze service verschilt enigszins van de andere omroepen die boksrechten bezitten. In plaats van een traditionele omroep te zijn die ook streamt, is DAZN een op abonnementen gebaseerde service die volledig is gespecialiseerd in livestreams. Het heeft onder meer een deal met de Matchroom Sport-promotie.
  • Showtime: Dit premium kabelnetwerk bevat wedstrijden van de Premier Boxing Champions-promotie en andere. Veel van hun evenementen zijn pay-per-view, wat betekent dat je je moet abonneren op Showtime en moet betalen voor de wedstrijd om deze te kunnen streamen.

Met zijn Top Rank-deal voor de lange termijn streamt ESPN waarschijnlijk meer bokswedstrijden dan wie dan ook, maar de aantallen variëren van maand tot maand. DAZN is een aantrekkelijke optie omdat het een maandelijks bedrag in rekening brengt en geen pay-per-view-vergoeding voor individuele wedstrijden.

Fox Sports en Showtime hebben ook de rechten op veel geweldige wedstrijden, vooral sinds HBO stopte met boksen.

Live Streaming Boksen op ESPN en ESPN+

Als je geweldige boks-livestreams wilt bekijken en je niet geïnteresseerd bent in specifieke wedstrijden of toegang nodig hebt tot elke afzonderlijke wedstrijd, heeft ESPN doorgaans meer boks-livestreams in een bepaalde maand dan zijn concurrenten.

Abonnees op kabel- en satelliettelevisie kunnen bokswedstrijden live streamen op de WatchESPN-website zonder iets meer te betalen dan hun normale rekening, behalve voor pay-per-view-wedstrijden. Snoersnijders kunnen ook via veel streamingdiensten toegang krijgen tot ESPN.

ESPN+ is een aparte service van het ESPN-kabelkanaal. Hoewel je er toegang toe hebt via WatchESPN, krijg je niet automatisch toegang met je kabelabonnement. Sommige ESPN+ matches zijn pay-per-view, wat betekent dat u naast het abonnement ook voor de matchup moet betalen.

Hier leest u hoe u boksen live kunt streamen via WatchESPN:

  1. Navigeer naar WatchESPN.com.
  2. Zoek een bokswedstrijd en klik op de knop Play.

    Image
    Image
  3. Selecteer uw televisieaanbieder en geef uw inloggegevens op als daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  4. Als je video niet automatisch begint te spelen, ga dan terug naar WatchESPN en klik nogmaals op de Play-knop.
  5. Als de wedstrijd die je wilt bekijken een ESPN+-video is, staat er ESPN+ in de linkerbovenhoek van de kaart. Om een van deze wedstrijden te bekijken, kun je beginnen door op de Play-knop te klikken.

    Image
    Image
  6. Klik op START MIJN 7 DAGEN GRATIS PROEF en volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden.

    Image
    Image

    Je moet creditcardgegevens opgeven, maar er worden geen kosten in rekening gebracht als je je abonnement binnen zeven dagen opzegt.

  7. Ga terug naar WatchESPN, zoek de ESPN+ voetbalwedstrijd die je wilt bekijken en klik nogmaals op de Play-knop.

    Als het een pay-per-view-match is, wordt u gevraagd om voor de match te betalen, zelfs als u nog steeds in uw gratis proefperiode zit.

Boxing streamen op Fox en FS1

Fox zendt elk jaar minstens tien prime-time bokswedstrijden uit, en ongeveer een dozijn meer uitzendingen op FS1 en Fox Deportes. Je kunt streamen via de Fox-website als je deze wedstrijden wilt zien en inloggegevens voor kabel- of satelliettelevisie wilt hebben.

Zo stream je bokswedstrijden via Fox.com:

  1. Navigeer naar Fox.com.
  2. Klik op Aanmelden tv-aanbieder in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  3. Selecteer je televisieaanbieder.

    Image
    Image

    Als u uw provider niet ziet, klikt u op See All Providers. Er zijn enkele providers die niet met Fox werken, maar de meeste wel.

  4. Voer desgevraagd uw inloggegevens voor kabel of satelliet in. Klik vervolgens op Doorgaan.

    Image
    Image
  5. Klik op Live TV & Schema.

    Image
    Image
  6. Klik op de bokswedstrijd die je wilt streamen.

    Image
    Image

    Bokswedstrijden worden weergegeven in de lokale Fox-kanaalrij, de FS1-rij of de Fox Deportes-rij. Als je geen bokswedstrijden ziet, keer dan terug wanneer een bokswedstrijd wordt uitgezonden.

Bottom Line

De volgende beste optie voor het bekijken van live boksstreams is DAZN, een op abonnementen gebaseerde online streamingdienst. Het is een uitstekende service als je een snoersnijder bent, omdat je geen abonnement op kabel- of satelliettelevisie nodig hebt. Het biedt ook toegang tot veel inhoud die u niet kunt krijgen van televisiestreamingdiensten

Hoe boksen te streamen op Showtime

Showtime biedt een streamingdienst aan genaamd Showtime Anytime, exclusief beschikbaar voor Showtime-abonnees. Als je een Showtime-abonnement hebt, kun je dit gebruiken om toegang te krijgen tot Showtime Anytime en elke bokswedstrijd die door Showtime wordt uitgezonden te streamen.

Televisiestreamingdiensten die boksen omvatten

Als je een snoersnijder bent zonder toegang tot een kabel- of satellietabonnement, kun je live televisie kijken via televisiestreamingdiensten. Dat betekent dat je elke bokswedstrijd die wordt uitgezonden op ESPN, Fox, Showtime of een ander kanaal live kunt streamen, zolang je maar een streamingdienst kiest die dat kanaal bevat. Deze services werken op je computer met een webbrowser, maar ze hebben ook telefoon-apps en veel ervan werken ook op gameconsoles en streaming-apparaten.

Hier zijn de twee beste opties voor live boksstreams:

  • Hulu met Live TV: deze service biedt de breedste toegang tot Fox en heeft ook FS1 en ESPN. Als Fox niet beschikbaar is in jouw regio, probeer dan een andere service.
  • YouTube TV: Fox is overal beschikbaar via deze service en omvat zowel FS1 als ESPN.

Andere streamingdiensten zullen ook werken, maar Hulu en YouTube bieden de meest uitgebreide dekking voor Fox, en sommige diensten zoals fuboTV bevatten geen ESPN. De meeste streamingdiensten kunnen ook Showtime toevoegen voor een extra maandelijks bedrag.

Aanbevolen: