De naam van uw Chromecast wijzigen

Inhoudsopgave:

De naam van uw Chromecast wijzigen
De naam van uw Chromecast wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Als u de naam van uw Chromecast wilt wijzigen, gaat u naar de Google Home app > tikt u op de Chromecast waarvan u de naam wilt wijzigen.
  • Tik vervolgens op het tandwielpictogram > Device Information > Device Name > typ de nieuwe naam > Save.
  • De naam van je Chromecast wordt weergegeven op je wifi-netwerk en wordt weergegeven aan apparaten die ernaar proberen te casten.

Wilt u de naam van uw Chromecast wijzigen? U bent hier aan het juiste adres: in dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Chromecast-naam kunt vinden en hoe u deze kunt wijzigen.

Kun je Chromecast hernoemen?

Ja! U kunt uw Chromecast zeker hernoemen. Zou het niet vervelend zijn als je dat niet zou kunnen? Je zou vast zitten met de kamer waarin je het eerst instelde of met typefouten. Gelukkig is dat niet het geval. Je kunt de naam van je Chromecast in vrijwel alles veranderen, hoewel we iets beschrijvends en duidelijks aanbevelen, vooral als je meer dan één Chromecast hebt, zodat je ze niet in de war brengt.

Lees verder om te leren hoe u uw Chromecast-naam kunt vinden en hoe u deze kunt wijzigen.

Hoe vind ik mijn Chromecast-naam?

Ga als volgt te werk om de huidige naam van uw Chromecast te vinden, die u aan de Chromecast heeft toegewezen toen u deze voor het eerst instelde:

  1. Open de Google Home app.

    Je zou de app al op je iPhone of Android moeten hebben geïnstalleerd, omdat je deze nodig hebt om de Chromecast in te stellen. Als je het om de een of andere reden niet hebt, kun je het gratis downloaden in de app store van je telefoon.

  2. Zoek de kamer waarin de Chromecast is ingesteld. Mogelijk moet je door de app vegen als je veel kamers of apparaten hebt ingesteld.
  3. Zoek naar het Chromecast-pictogram. Het is een tv met linksonder drie blauwe lijnen. De tekst onder dat pictogram is de huidige naam van uw Chromecast.

    Image
    Image

Hoe wijzig ik de naam van mijn Chromecast op mijn tv?

Nu je de huidige naam van je Chromecast weet, is het tijd om actie te ondernemen. Aangezien de naam van de Chromecast is hoe deze wordt weergegeven in uw netwerk en op apparaten die hun inhoud ernaar proberen te casten, wilt u iets eenvoudigs en gemakkelijks te begrijpen ("Living Room Chromecast" is waarschijnlijk beter dan "RT5nYuuI9").

De naam van uw Chromecast wijzigen:

  1. Open de Google Home app.
  2. Zoek de kamer waarin de Chromecast is opgesteld.
  3. Tik op het Chromecast-pictogram.

  4. Tik op het tandwielpictogram bovenaan.

    Image
    Image
  5. Tik op Apparaatinformatie.
  6. Tik op Apparaatnaam.
  7. Tik in het veld Device Name en typ de nieuwe naam voor uw Chromecast.

    Image
    Image
  8. Tik op Opslaan. Je hebt nu met succes de naam van je Chromecast gewijzigd.

FAQ

    Hoe wijzig ik de Chromecast wifi?

    Als u het wifi-netwerk van uw Chromecast wilt wijzigen, opent u de Google Home-app op uw mobiele apparaat en tikt u op uw Chromecast > Instellingen > Apparaatinformatie > Wi-Fi > Vergeet dit netwerk > Vergeet dit netwerk (bevestiging). Terwijl uw Chromecast is aangesloten en ingeschakeld, tikt u in de Google Home-app op het plusteken > Apparaat instellen > Nieuw apparaaten tik vervolgens op je huis. Google Home maakt verbinding met uw Chromecast; volg de aanwijzingen om de Chromecast te verbinden met je nieuwe wifi-netwerk.

    Hoe wijzig ik de Chromecast-instellingen?

    Als u de instellingen van uw Chromecast wilt wijzigen, opent u de Google Home-app, selecteert u uw Chromecast en tikt u op Instellingen (tandwielpictogram). Vanaf hier kunt u uw apparaatinformatie en machtigingen voor delen openen en aanpassen, de opties voor de Ambient-modus verkennen en video- en audio-aanpassingen maken.

    Hoe wijzig ik de Chromecast-achtergrond?

    Als u de Chromecast-achtergrond op uw tv of monitor wilt wijzigen, opent u de Google Home-app, selecteert u uw Chromecast en tikt u op Instellingen > Ambient-modusKies onder Kies wat u op uw scherm ziet wanneer het niet in gebruik is , kies ervoor om een Google Foto's-diavoorstelling of samengestelde kunstgalerij weer te geven, of kies uit andere personalisatie-opties.

Aanbevolen: