Alexa krijgt adaptieve volumefunctie in de VS

Alexa krijgt adaptieve volumefunctie in de VS
Alexa krijgt adaptieve volumefunctie in de VS
Anonim

Als je in de VS bent en een Amazon Echo hebt, kan Alexa nu het volume verhogen om te horen over harde achtergrondgeluiden.

Gescheiden van de adaptieve audio van de 4e generatie Echo, die de geluidsuitvoer voor muziek aanpast op basis van de indeling van de kamer waarin het zich bevindt, draait Adaptive Volume om de reacties van Alexa. De nieuwe functie is bedoeld om automatisch achtergrondgeluiden te detecteren en het volume van Alexa dienovereenkomstig aan te passen.

Image
Image

In theorie zorgt dit ervoor dat Alexa automatisch het volume voor antwoorden verhoogt wanneer je omgeving luidruchtig begint te worden. In de praktijk lijkt het een beetje vlekkerig. Toen The Verge Alexa's nieuwe Adaptive Volume eens uitprobeerde met een Echo Dot, bleef het volume soms gelijk ondanks omgevingsgeluiden in de buurt. Of dit te wijten was aan de locatie van de Echo Dot, de aard van de omgevingsgeluiden of de prestaties van het Adaptive Volume v alt nog te bezien.

Image
Image

The Verge heeft ook opgemerkt dat Adaptive Volume alleen werkt voor het projecteren van luide omgevingsgeluiden, niet voor het verlagen van het volume voor stille omgevingen. Als je geïnteresseerd bent in minder intense reacties, laat de Whisper-modus Alexa op een zachter volume reageren als je zachtjes spreekt. Hoewel we al een Whisper-modus hebben, is er niet veel reden om een vergelijkbare functie toe te voegen aan de Adaptive Volume-functie.

Op dit moment heeft Amazon alleen Adaptive Volume voor de VS bevestigd. Als je Echo up-to-date is, kun je de nieuwe functie proberen door te zeggen "Alexa, zet adaptief volume aan."

Aanbevolen: