ExpressVPN krijgt een boost op M1- en M2-Macs

ExpressVPN krijgt een boost op M1- en M2-Macs
ExpressVPN krijgt een boost op M1- en M2-Macs
Anonim

De nieuwste versie van ExpressVPN is gebouwd om beter te integreren met op Silicon gebaseerde Macs, wat resulteert in verschillende prestatieverbeteringen.

Als u ExpressVPN op een M1- of M2-Mac gebruikt, kunt u overwegen de nieuwste update te downloaden, omdat deze is ontworpen om zo naadloos mogelijk samen te werken met Apple Silicon-systemen. Zoals ExpressVPN het beschrijft, moeten veel apps van derden door Rosetta 2 worden gefilterd om op M1- en M2-hardware te kunnen draaien, wat kan resulteren in lagere prestaties.

Image
Image

Met deze nieuwe update kan ExpressVPN rechtstreeks in een M1- of M2-systeem werken zonder eerst door Rosetta te hoeven gaan. Iets dat het bedrijf stelt, zal de betrouwbaarheid verbeteren, de prestaties en snelheid verbeteren en de batterij minder belasten. Vergeleken met het draaien van een eerdere versie van ExpressVPN, dat wel. De update zal de Mac zelf niet sneller laten werken of iets dergelijks.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat deze prestatieverbeteringen specifiek van toepassing zijn op M1- en M2-Macs. Als u een oudere Mac met een Intel-chip gebruikt, zult u waarschijnlijk niet veel (of geen) verandering zien in hoe uw computer werkt wanneer ExpressVPN in gebruik is.

Image
Image

ExpressVPN v11.5.0 is nu beschikbaar voor Mac en je kunt het zo snel mogelijk bijwerken. Hoewel deze nieuwste versie is ontworpen om het beste te werken op op silicium gebaseerde Apple-hardware, ondersteunt deze wel Intel-gebaseerde Macs en zou net zo goed moeten werken als de vorige versie.

Aanbevolen: