Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 Get Protect Battery Feature

Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 Get Protect Battery Feature
Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 Get Protect Battery Feature
Anonim

Samsung brengt een nieuwe batterijbeschermingsfunctie naar de Z Fold 3 en Z Flip 3 om problemen met overladen te voorkomen.

De nieuwe Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 bevatten een reeks nieuwe veranderingen en functies, evenals de nieuwste versie van Samsung's One UI launcher. De belangrijkste van deze functies is de Protect Battery-optie, die volgens SamMobile het opladen van de batterij van de telefoon zal beperken tot 85% elke keer dat deze wordt aangesloten.

Image
Image

De functie Batterij beschermen is bedoeld om precies dat te doen: de batterij beschermen. Door hem slechts tot 85% op te laden, gaat de batterij uiteindelijk langer mee, omdat de levensduur van de batterij verslechtert bij elke volledige oplaadcyclus - de batterij wordt opgeladen tot 100% van zijn totale capaciteit.

Door de hoeveelheid lading die de batterij elke periode kan ontvangen te beperken, biedt Samsung gebruikers uiteindelijk een manier om meer uit hun batterijen te halen.

Protect Battery is een functie die al een tijdje beschikbaar is op Samsung-tablets, maar dit is de eerste keer dat we het op een Galaxy-smartphone hebben gezien.

Image
Image

Toch heeft de update naar de nieuwste versie van One UI, versie 3.1.1, de functie niet naar de Galaxy S21-serie van Samsung gebracht. Als zodanig is het onduidelijk of het een functie blijft die alleen te zien is op de opvouwbare telefoons van het bedrijf, of dat toekomstige smartphones in de Galaxy-reeks dit ook zullen bieden.

Voorlopig kunnen gebruikers van ten minste Z Fold 3 en Z Flip 3 profiteren van de optie Batterij beschermen om meer uit de levensduur van hun batterij te halen.

Aanbevolen: