Samsung rolt Android 12-update uit voor Galaxy Z Fold 3-telefoons

Samsung rolt Android 12-update uit voor Galaxy Z Fold 3-telefoons
Samsung rolt Android 12-update uit voor Galaxy Z Fold 3-telefoons
Anonim

Galaxy Z Fold 3-bezitters zullen de uitgebreide Android 12- en One UI 4.0-update van Samsung niet veel langer missen.

Het vlaggenschip van het bedrijf opvouwbare smartphone heeft nu toegang tot de stabiele versie van de OS-update, zoals gerapporteerd door SamMobile. Voorheen werden gebruikers van Galaxy Z Fold 3 gedegradeerd naar de bètaversie van Android 12 en het eigen besturingssysteem van Samsung, One UI 4.0.

Image
Image

Galaxy Z Flip 3-telefoons zijn ook begonnen met het ontvangen van de update en voegen zich bij de Galaxy S21-serie. De download bevat ook de Android-beveiligingspatch van december 2021.

Deze updates zijn voorlopig gebonden aan bepaalde delen van de wereld, waaronder Zuid-Korea en Servië, hoewel ze tegen het einde van de maand wereldwijd beschikbaar zouden moeten zijn. Verrassend genoeg wordt de update eerst uitgerold naar Android 11-gebruikers en Android 12-bètagebruikers op een later tijdstip.

"We doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk toegang te geven tot de best mogelijke mobiele ervaringen", schreef Samsung VP Janghyun Yoon op een bedrijfsblog. "One UI 4 maakt die belofte waar."

Wat is er nieuw in Android 12 en Samsung's One UI 4.0? Er is een hele reeks privacy- en beveiligingsverbeteringen, waaronder een nieuw privacyspecifiek dashboard. Het algehele ontwerp heeft ook een enorme update gekregen, met de nadruk op gebruikersaanpassing.

Aanbevolen: