Wireless roaming-beleid voor T-Mobile

Inhoudsopgave:

Wireless roaming-beleid voor T-Mobile
Wireless roaming-beleid voor T-Mobile
Anonim

VS draadloze roaming wordt geleverd met enkele gegevensbeperkingen op het T-Mobile-netwerk. Hoewel T-Mobile geen extra kosten in rekening brengt wanneer gebruikers buiten zijn netwerk roamen, legt het wel limieten op aan het datagebruik. In het bijzonder hebben de meeste postpaid T-Mobile-abonnementen 200 MB aan roaminggegevens per factureringscyclus.

De specifieke abonnementen waarop dit beleid van toepassing is, omvatten alle Magenta-abonnementen, T-Mobile Essentials, ONE Plan of een Simple Choice-abonnement dat na 15 november 2015 is geactiveerd, evenals spraak- en mobiel internet. De geschiktheid voor binnenlandse roaming varieert voor prepaid-abonnementen en postpaid-abonnementen die vóór 15 november 2015 zijn geactiveerd.

Image
Image

Bottom Line

Dataroaming is voor uw gemak beschikbaar wanneer u zich buiten het bereik van het T-Mobile-netwerk bevindt. Het is niet ontworpen om de primaire bron van uw gegevensdekking te zijn. T-Mobile beperkt de hoeveelheid data die u kunt gebruiken terwijl u aan het roamen bent, afhankelijk van de limiet van uw abonnement. U kunt uw roaminggebruik online volgen op Mijn T-Mobile.

T-Mobile Global Roaming

T-Mobile's Magenta-, ONE Plan- en Simple Choice-abonnementen geven je onbeperkte roaminggegevens met 2G-snelheden en spraakoproepen voor $ 0,25 per minuut. Dit omvat onbeperkt sms'en in meer dan 210 landen. Kijk op de website van T-Mobile of uw bestemming in de lijst staat.

Als je niet kunt leven met de 2G-snelheid, kun je een internationale dagpas toevoegen.

Iedereen met een T-Mobile-abonnement krijgt gratis bellen via wifi naar de VS, Canada en Mexico.

Het tarief voor andere internationale gesprekken vanuit de VS is het internationale tarief plus standaard zendtijdtarieven.

Aanbevolen: