Sennheiser kondigt nieuwe Sport True Wireless-oordopjes voor atleten aan

Sennheiser kondigt nieuwe Sport True Wireless-oordopjes voor atleten aan
Sennheiser kondigt nieuwe Sport True Wireless-oordopjes voor atleten aan
Anonim

Sennheiser heeft zijn nieuwe SPORT True Wireless-oordopjes voor atleten onthuld met een aantal indrukwekkende geluidsregelingsfuncties.

De SPORT True Wireless-oordopjes worden geleverd met twee equalisatiefuncties (EQ) in plaats van ruisonderdrukking die volgens Sennheiser zelfs lichamelijke geluiden zoals hartslagen en voetstappen kunnen blokkeren in een bepaalde configuratie. Andere opvallende kenmerken zijn een batterijduur van negen uur, IP54-classificatie en ondersteuning voor audiocodecs.

Image
Image

De twee belangrijkste kenmerken zijn Adaptable Acoustic en de EQ-instellingen. Met de eerste kun je open of gesloten ooradapters selecteren om te bepalen hoeveel omgevingsgeluid wordt toegestaan. Wanneer gesloten, kun je de Focus EQ-instellingen inschakelen om omgevingsgeluid volledig te blokkeren.

Als je open ooradapters hebt, kun je de Aware EQ-instellingen aanpassen om lichamelijke geluiden, zoals het geluid van je eigen ademhaling, te blokkeren. Dit zorgt ervoor dat hardlopers niet worden afgeleid door deze geluiden en zich meer bewust zijn van hun omgeving.

De oordopjes worden aangedreven door dynamische drivers van 7 mm die een vol basgeluid produceren zonder vervorming. De IP54-classificatie zorgt ervoor dat de oordopjes stof- en waterbestendig zijn, zodat je kunt rennen terwijl het regent. En het paar sport-aanraakbedieningen, zodat je het geluid naar wens kunt aanpassen zonder je telefoon tevoorschijn te halen.

Image
Image

Over andere apparaten gesproken, de SPORT True Wireless heeft ondersteuning voor Bluetooth 5.2 en verschillende audiocodecs zoals SBC, zodat je verbinding kunt maken met smart-tv's of andere fitnessgadgets.

De oordopjes zijn momenteel beschikbaar voor pre-order voor $ 129,95 en lanceren 3 mei.

Aanbevolen: