VicTsing Wireless Mouse Review: vijf DPI-niveaus voor optimale cursoropties

Inhoudsopgave:

VicTsing Wireless Mouse Review: vijf DPI-niveaus voor optimale cursoropties
VicTsing Wireless Mouse Review: vijf DPI-niveaus voor optimale cursoropties
Anonim

Bottom Line

Ondanks het ontwerp voor uitsluitend rechtshandige gebruikers, wordt de VicTsing ergonomische muis geleverd met alle juiste knoppen om een muis van topkwaliteit te maken. Extra punten gaan naar het lage prijskaartje en de CPI-functies.

VicTsing draadloze muis

Image
Image

We hebben de VicTsing draadloze muis gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Reismuizen kunnen zowel een zegen als een vloek zijn, vooral als je niet zeker weet wat voor soort muis je zoekt. Als je een muis wilt die kan reizen, er net zo mooi uitziet als een gamermuis en ergonomische mogelijkheden heeft, kan dat nog moeilijker te vinden zijn. Voer de VicTsing draadloze muis in. Het heeft de gamer-look, is draadloos en gaat tot 15 maanden mee op een enkele AA-batterij. Lees verder voor onze mening over design, veelzijdigheid en comfort.

Ontwerp: een genot voor gamers

Degene die de VicTsing heeft ontworpen, heeft deze duidelijk ontworpen om de esthetiek van een gamingmuis weer te geven. Het grootste deel van de zwarte schaal is glad, maar de duimsteun heeft een greep die bedoeld is om vast te pakken. In plaats van een eenvoudige interface met de drie hoofdknoppen, tilt de VicTsing het naar een hoger niveau. Hoewel het de hoofdknop, een wielknop en een rechterknop heeft, wordt het ook geleverd met een vooruit- en terugknop net boven de duimsteun voor optimaal internetten. In het midden van de muis bevindt zich een CPI-knop. Deze knop kan worden gebruikt om te wisselen tussen CPI-instellingen variërend van: 800, 1200, 1600, 2000 en 2400.

Qua comfort was dit onze favoriete reismuis die we hebben getest, omdat de muis groeven heeft die zijn ontworpen voor zelfs de kleinere vingers van de rechterhand.

De nano-transceiver kan aan de onderkant van de muis worden vastgemaakt, waar hij zijn eigen kleine plaats heeft om te worden opgeborgen en indien nodig te verwijderen. Dit zorgt voor gemakkelijker reizen, omdat het moeilijker is om de nano-USB-adapter te verliezen als deze er eenmaal in vastzit. Deze kleine transceiver maakt hem ook geweldig voor zowel laptops als pc's; omdat het zo klein is, neemt het slechts één USB-poort in beslag, waardoor andere open blijven voor flashdrives en de bijna lege batterij van die telefoon wordt opgeladen.

Image
Image

De muis wordt ook geleverd met een gratis muismat, compleet met glad gestikte randen. Het is een effen zwarte muismat, die veelzijdigheid mogelijk maakt, zowel thuis voor een spelsysteem, in een kantooromgeving, of zelfs onderweg voor een vergadering buiten de stad. Een leuk voordeel van de pad is dat hij, hoewel hij een siliconen grip aan de onderkant heeft, ook wasbaar is.

Het belangrijkste probleem dat we tegenkwamen met het ontwerp, is dat het zo groot is dat het misschien moeilijk is om in een handbagage te stoppen. Het vouwt niet, dus wat je ziet met de afmetingen van 4,06 x 2,76 x 1,54 inch (LWH) is echt waar je voor beta alt. Als je weinig bagageruimte hebt, zoek dan ergens anders een muis.

De nano-transceiver kan aan de onderkant van de muis worden vastgemaakt, waar hij zijn eigen kleine plaats heeft om te worden opgeborgen en indien nodig te verwijderen.

Instelproces: eenvoudig te starten

Het opzetten van de VicTsing is heel eenvoudig. Ten eerste heeft het een AA-batterij nodig, die helaas niet wordt meegeleverd. Plaats de batterij aan de onderkant van de muis. Verwijder de nano-transceiver van de onderkant van de muis en sluit deze aan op de USB-poort van uw laptop of pc. Het wordt geleverd met plug-and-play-software, wat betekent dat u het alleen maar hoeft aan te sluiten. Binnen enkele ogenblikken registreert het bewegingen van de muis op de monitor. Tot slot, als u ervoor kiest om de muismat te gebruiken, plak deze dan onder de muis en u bent klaar om op internet te surfen.

Image
Image

Prestaties: er kwamen kleine problemen aan het licht

Een van de eerste aspecten van de VicTsing die we opmerkten, was de CPI-knop. Normaal gesproken zou dit onze versnellingen vermalen - per ongeluk raken van deze in-game kan de CPI-snelheden van de muis veranderen en het verschil betekenen tussen het leven en de dood van je personage. Als we echter vanuit een kantoorperspectief naar de muis kijken, krijgt de CPI-knop een heel ander en positief licht.

Als je in Photoshop of Lightroom werkt en digitale afbeeldingen moet wijzigen, is de CPI-knop handig, omdat je tussen snelheden kunt wisselen om die vakantiefoto precies goed te krijgen als je eenmaal in de laatste bewerkingsfasen. De eerste twee fasen lieten ons de gevoeligheid naar hogere niveaus stoten, omdat het naar onze smaak uiterst langzaam was. Degenen die een lage CPI voor kantoordoeleinden nodig hebben, zullen het echter prettig vinden om heen en weer te kunnen schakelen tussen laag en hoog in plaats van deze elke keer onder het configuratiescherm te moeten wijzigen.

Image
Image

Onze grootste klacht over de VicTsing-muis ligt niet bij de muis zelf. De muismat belooft antislipgrepen dankzij een siliconenbasis, maar vermeldt niet specifiek de effecten die de pad op de muis heeft. Terwijl we schakelden tussen CPI's en op het web surften (en wat spelletjes speelden, want waarom niet), merkten we dat de muis nog steeds erg traag was. Het waren niet de gevoeligheidsinstellingen op onze pc's en laptops, aangezien we die instellingen hadden aangepast aan onze vorige muis en deze vrij hoog was.

Natuurlijk hebben we het op de gemakkelijkste manier veranderd die we konden bedenken: we hebben de muismat verwijderd. Meteen zagen we resultaat. De CPI die op de muis werd geregistreerd, werd op het scherm weergegeven en we liepen met gemak door onze kantoorprojecten. Voor wie houdt van een muis met een hoge gevoeligheid, zal de 2400 CPI wonderen voor je doen. Gecombineerd met de scroll-knoppen naast de muis en de twee polling-snelheden, is de VitTsing een juweeltje.

Als je in Photoshop of Lightroom werkt en digitale afbeeldingen moet wijzigen, is de CPI-knop handig, omdat je tussen snelheden kunt wisselen om die vakantiefoto precies goed te krijgen als je eenmaal in de laatste bewerkingsfasen.

Een ding om in gedachten te houden met de pollingsnelheden is dat hoe meer hertz (Hz) de pollingsnelheid gebruikt, hoe meer CPU de muis nodig heeft. Hoewel we hier geen problemen mee hebben ondervonden, kunt u, als u op een oudere machine werkt, enkele pollingproblemen ondervinden bij de hogere 250 Hz-instelling, vooral in combinatie met de 2,4 GHz-transmissies. Het is een kleine, handige muis die een potentieel negatieve impact kan hebben op oudere machines.

Comfort: geweldig voor de handen

De ontwerpers van de VicTsing slaan echt de bal uit het park met deze muis. In een tijdsbestek van 30 uur, waarvan drie werkdagen van acht uur, voelde onze rechterhand comfortabel aan en krampte hij helemaal niet bij langdurig gebruik. Qua comfort was dit onze favoriete reismuis die we hebben getest, omdat de muis groeven heeft die zijn ontworpen voor zelfs de kleinere vingers aan de rechterhand. Ons enige voordeel met het comfort is dat het volledig onbruikbaar is voor linkshandige mensen, waardoor de markt wordt beperkt.

Image
Image

Bottom Line

Omdat het een nieuwere release uit 2017 is, verwachtten we lithium-ionbatterijen die eonen mee zouden gaan in deze muis. Tot onze verbazing vertrouwt het op een AA-batterij die tot 15 maanden aan slijtage onderhevig is. Dit is een goede batterijduur, vooral als je bedenkt dat andere, oudere merkmodellen slechts een batterijduur van zes maanden kunnen beloven. Hoewel we hem duidelijk 15 maanden niet hebben getest, was de VicTsung nog steeds sterk toen we klaar waren met testen.

Prijs: een koopje

Voor ongeveer $ 12, doet deze muis het echt goed. Het combineert geweldige functies die te zien zijn in liefhebbermodellen met een prijs en een gegarandeerde levensduur van 5 miljoen klikken. Er zijn andere, eenvoudigere modellen die meer kosten. Met dit model kunnen we echter leven.

VicTsing draadloze muis versus Sabrent mini-reismuis

Het was nogal moeilijk om een reismuis te vinden die past bij deze prijs. Uiteindelijk hebben we besloten om de VicTsing te vergelijken met de Sabrent Mini Travel Mouse (bekijk op Amazon), aangezien hij maar $7 kost. Voor ongeveer $ 5 belooft de VicTsing draadloze draagbaarheid - ten koste van zijn grote formaat. Als alternatief is de Sabrent Mini Mouse ongeveer half zo groot als de VicTsing, maar er zijn serieuze kosten aan verbonden. Voor degenen die om draadloos geven, de Sabrent is snoerafhankelijk en heeft een snoer van 26,2 meter om ervoor te zorgen dat het niet op batterijen werkt.

De Sabrent-muis heeft ook niet de internet-scrollknoppen zoals de VicTsing-sporten bij de duimsteun, wat voor sommigen een dealbreaker zou kunnen zijn. Als grootte en draagbaarheid een probleem zijn, raden we aan om met de Sabrent te gaan. Als je echter de voorkeur geeft aan een chiquer ontwerp en echt geen snoer wilt, dan raden we aan om voor de VicTsing te gaan.

De beste op de markt

Aanvankelijk werden we uitgeschakeld door het gebrek aan tweehandige mogelijkheden van de VicTsing-muis. Door kosten, optimale CPI-instellingen en comfort te combineren, is dit echter verreweg de beste deal op de markt. Hoewel we de muismat in de toekomst niet zouden toevoegen, is het een leuke, doordachte manier om aan de potentiële werkbehoeften van een reiziger te voldoen.

Specs

  • Productnaam Draadloze muis
  • Productmerk VicTsing
  • SKU USAA2-VTGEPC065AB
  • Prijs $12.99
  • Productafmetingen 4,06 x 2,76 x 1,54 inch.
  • Kleur Zwart
  • Garantie 1 jaar
  • Compatibiliteit Windows XP en hoger; Linux
  • Verbindingsopties USB-poort, NIET Bluetooth ingeschakeld

Aanbevolen: