Apple details nieuwe manieren om te winkelen voor aankomende apparaten

Apple details nieuwe manieren om te winkelen voor aankomende apparaten
Apple details nieuwe manieren om te winkelen voor aankomende apparaten
Anonim

Je kunt de nieuwste producten en apparaten van Apple op meer manieren dan ooit tevoren kopen, dankzij nieuwe winkelopties en -functies.

Op donderdag heeft Apple nieuwe manieren beschreven om te winkelen voor je Apple-producten, inclusief Siri-herinneringen voor wanneer de nieuwe iPhone beschikbaar is om vooraf te bestellen en nieuwe maandelijkse betalingsopties met 3% cashback op de Apple Card.

Image
Image

"Of een klant nu op zoek is naar persoonlijke ondersteuning en advies van een Apple-specialist of gebruik wil maken van de handige bezorg- en ophaalopties van Apple, gratis gravure, speciale aanbiedingen van vervoerders of geweldige nieuwe inruilwaardes, de beste plek om te kopen de nieuwste Apple-producten zijn bij Apple", schreef Apple in zijn blogpost.

Andere handige manieren om te winkelen zijn de mogelijkheid om één-op-één te winkelen bij een Apple-specialist, zowel online als in de winkel, en de mogelijkheid om geld voor je nieuwe apparaat te krijgen door je oude in te ruilen.

De iPhone 13-line-up is vanaf vrijdag te pre-orderen, en de iPad-line-up is ook beschikbaar voor pre-order. Het bedrijf zei dat klanten hun nieuwe apparaten kunnen verwachten vanaf aanstaande vrijdag 24 september.

De nieuwe producten van Apple werden eerder deze week aangekondigd tijdens het bedrijfsevenement op dinsdag. De nieuwe iPad mini is zowel van binnen als van buiten volledig opnieuw ontworpen, met een groter 8,3-inch vloeibaar retina-display en een dunner frame.

Image
Image

De camera's zijn ook geüpgraded op de nieuwe iPad mini, met een 12 MP camera aan de achterkant met True Tone-flitser die kan opnemen in 4K en een 12 MP ultrabrede camera aan de voorkant die de populaire Center Stage-functie ondersteunt.

De iPhone 13-reeks heeft ook enkele opmerkelijke nieuwe functies, waaronder het meest geavanceerde dual-camerasysteem in een iPhone tot nu toe, een nieuwe filmmodus, een langere batterijduur en de A15 Bionic-chip.

Aanbevolen: