Nieuwe Pixel 5a-advertentie wil dat u meer weet over de hoofdtelefoonaansluiting

Nieuwe Pixel 5a-advertentie wil dat u meer weet over de hoofdtelefoonaansluiting
Nieuwe Pixel 5a-advertentie wil dat u meer weet over de hoofdtelefoonaansluiting
Anonim

De Pixel 5a met 5G is eindelijk beschikbaar en de nieuwste advertentie van Google richt zich sterk op het belang van de koptelefoonaansluiting.

De nieuwste advertentie voor de Google Pixel 5a is vrijdag uitgebracht en in plaats van zich te concentreren op het grotere scherm of verbeterde hardware, heeft Google besloten zich te concentreren op de koptelefoonaansluiting - of 'de cirkel' als de advertentie verwijst ernaar.

Image
Image

De advertentie, die ongeveer twee minuten duurt, besteedt veel tijd aan het opbouwen van een verhaal over hoe belangrijk en perfect de cirkel is. Vervolgens gaat het over om te praten over hoe de hoofdtelefoonaansluiting op de Pixel 5a met 5G vakkundig is ontworpen om een bevredigende klik te leveren, en zelfs zo ver gaat dat een ruimtestation wordt weergegeven om dat belang te onderstrepen.

Het is een interessante advertentie, die een beetje een prik lijkt te zijn bij Apple en andere smartphonefabrikanten die de koptelefoonaansluiting de afgelopen jaren hebben afgezien.

Natuurlijk is de advertentie ook een beetje een prik tegen Google zelf, aangezien de Pixel 5a met 5G de enige telefoon in de line-up van 2021 is die de perfect belangrijke cirkel bevat.

Noch de Pixel 6, noch de Pixel 6 Pro bieden een koptelefoonaansluiting, wat zou kunnen verklaren waarom Google er zo veel aandacht aan besteedt voor de advertentie van de Pixel 5a.

Ongeacht de redenering, Google wil dat je weet dat de koptelefoonaansluiting nog steeds belangrijk is. En als jij een van die mensen bent die dol is op de bevredigende klik van het aansluiten van je koptelefoon op je telefoon, dan kan de Pixel 5a met 5G het waarmaken.

Aanbevolen: