Twitter wil dat je twee nieuwe functies test om geld te verdienen

Twitter wil dat je twee nieuwe functies test om geld te verdienen
Twitter wil dat je twee nieuwe functies test om geld te verdienen
Anonim

Twitter roept gebruikers op om twee grote nieuwe functies uit te proberen: Super Follows en Ticketed Spaces.

In een blog die dinsdag werd gepubliceerd, zei het sociale netwerk dat het gebruikers zoekt om zich aan te melden om de twee nieuwe functies te testen. Android- en iOS-gebruikers kunnen zich aanmelden om Ticketed Spaces uit te proberen, terwijl alleen iOS-gebruikers zich kunnen aanmelden om de Super Follows-functie uit te proberen. Beide functies zijn ontworpen om gebruikers te helpen geld te verdienen met het platform.

Image
Image

“We willen helpen om van Twitter niet alleen een leuke plek te maken om je publiek te betrekken, maar ook een plek waar je geld kunt verdienen door geweldige gesprekken te voeren, of je nu net begint of al een aantal volgers hebt opgebouwd,” Twitter schreef in zijn blogpost.

De Super Follows-functie, die oorspronkelijk in maart werd aangekondigd, helpt gebruikers om maandelijkse inkomsten op Twitter te verdienen door een extra niveau van inhoud en interactie aan te bieden als een maandelijks abonnement. Voor makers van inhoud betekent dit een aanpasbare prijs van $ 3 - $ 10 om aan hun volgers aan te bieden. Op hun beurt ontvangen volgers bonusinhoud en interactie, wat betekent dat je DM mogelijk beantwoord kan worden door je favoriete beroemdheid.

We willen helpen om van Twitter niet alleen een leuke plek te maken om je publiek te betrekken, maar ook een plek waar je geld kunt verdienen en geweldige gesprekken kunt voeren.

Ticketed Spaces stelt gebruikers in staat om unieke en exclusieve audio-ervaringen te creëren binnen Twitter's Spaces-functie waar het publiek voor moet betalen om naar te luisteren. Twitter zei dat de prijzen zullen variëren van $ 1 tot $ 999, waarbij gebruikers de grootte van hun Ticketed Space kunnen instellen voor een meer intieme setting of een groter publiek.

Gebruikers kunnen tot 97% van de opbrengst van deze twee abonnementsopties verdienen na platformkosten voor in-app-aankopen. Twitter zei dat de functies in de komende maanden breed beschikbaar zouden zijn.

Voor de gemiddelde gebruiker die geen Twitter-beroemdheid is, betekenen deze nieuwe functies dat je meer intieme ervaringen kunt hebben met je favoriete influencers, artiesten, beroemdheden of publieke figuren, maar je moet bereid zijn om ervoor te betalen.

Aanbevolen: