Waarom ik de geruchten Apple Watch 7 wil

Inhoudsopgave:

Waarom ik de geruchten Apple Watch 7 wil
Waarom ik de geruchten Apple Watch 7 wil
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Apple staat naar verluidt op het punt de nieuwe Apple Watch Series 7 te lanceren.
  • Het gerucht gaat dat de nieuwe Apple Watch een slanker, meer vierkant ontwerp heeft.
  • New Wear OS-horloges zien er interessant uit, maar ik wacht op de nieuwe Series 7.
Image
Image

Er gaan geruchten dat de aanstaande Apple Watch 7 groot gaat worden, en ik ben klaar om te upgraden.

Er is niets mis met mijn huidige Apple Watch Series 6, maar het is tijd voor verandering. Wat ik echt wil, is meer van hetzelfde dat mijn 6 momenteel biedt, en blijkbaar is dat wat Apple van plan is te bieden.

Een leaker beweert dat de Apple Watch 7 in grotere behuizingen van 41 mm en 45 mm zal komen. Dit zou de 40 mm en 44 mm opties op de Apple Watch Series 6 vervangen. Het rapport beweert dat de huidige banden voor 40 mm en 44 mm Apple Watches nog steeds werken met de nieuwere Series 7-modellen.

Ik ben dol op de functies die de Apple Watch biedt, maar het ontwerp is nooit een verkoopargument voor mij geweest.

De tijd vliegt

Het lijkt pas gisteren dat Apple de Series 6 uitbracht met zijn baanbrekende mix van gezondheidsfuncties en pittige prestaties. Maar het is eigenlijk bijna een jaar geleden dat de Series 6 op de markt kwam, en dat is een lange tijd in de technische wereld met andere fabrikanten die racen om meer smartwatch-functies en nieuwe ontwerpen te bieden.

Het lijkt erop dat Apple de concurrentie zal bijbenen. Volgens een recent rapport zal de Apple Watch Series 7 een nieuw ontwerp bieden dat lijkt op de vierkante randen van de iPhone 12-reeks en andere huidige Apple-computers. De Series 7 zal ook 1,7 mm dunner zijn dan zijn voorganger, zegt het rapport.

Hoezeer ik mijn huidige Series 6 ook leuk vind, ik ben verheugd om te zien wat Apple precies in petto heeft met deze vermeende ontwerpwijzigingen. Ik ben dol op de gezondheids- en meldingsfuncties die de Apple Watch biedt, maar het ontwerp is nooit een verkoopargument voor mij geweest.

Ik heb het ontwerp van de Apple Watch altijd aan de saaie kant gevonden, in tegenstelling tot de vele vormen en maten die worden aangeboden door smartwatches met Google Wear OS. Een slankere, meer rechthoekige vorm voor de nieuwe Apple Watch zouden precies de veranderingen kunnen zijn die me trouw aan het merk zullen houden.

Een grotere Apple Watch zou ook een wereld van mogelijkheden kunnen openen in termen van waartoe het apparaat in staat is. In de jaren sinds Apple de Apple Watch voor het eerst uitbracht, is het getransformeerd van een gadget dat vooral handig was om meldingen van je telefoon naar de huidige versie te zien als halverwege een hele computer om je pols.

Met meer schermruimte zouden ontwikkelaars ruimte kunnen hebben om extra functies op te nemen die het niet nodig maken om een iPhone bij je te hebben, vooral als je kiest voor een mobiel data-abonnement voor je horloge.

Je hoeft misschien niet lang te wachten om erachter te komen wat Apple in petto heeft voor de Watch 7. Bloomberg-verslaggever Mark Gurman, die een goede staat van dienst heeft met het voorspellen van Apple-releases, beweert in zijn nieuwsbrief dat Apple zal uitbrengen de Watch 7 in september samen met een hele reeks MacBook Pro- en iPhone-upgrades.

Apple Watch- alternatieven

Als je niet zeker weet of Apple de juiste keuze voor je is, zijn er genoeg nieuwe smartwatches op de markt. Houd er rekening mee dat geen enkele andere smartwatch behalve Apple een besturingssysteem biedt dat volledig is geoptimaliseerd om met iOS te werken. Dus als je een iPhone-gebruiker bent, kun je misschien beter bij een Apple-product blijven.

Image
Image
Apple Watch, Nike Edition.

Daniel Cañibano / Unsplash

Android-gebruikers hebben echter een breed scala aan smartwatch-keuzes in alle soorten en maten.

De nieuwe Samsung Galaxy Watch 4 heeft bijvoorbeeld veel functies voor het volgen van de gezondheid en een helder scherm. De Watch 5 heeft in mijn ogen ook een veel mooier rond ontwerp met veel leuke wijzerplaten die je kunt downloaden.

Fossil staat naar verluidt ook op het punt een aantal nieuwe smartwatch-modellen uit te brengen in verschillende stijlvolle vormen. De nieuwe line-up zal Fossil's eerste smartwatches zijn met Qualcomm's Snapdragon Wear 4100 Plus-processor, wat zou moeten zorgen voor een vlottere ervaring.

Ik wacht op de Apple Watch Series 7. Ik heb te veel geïnvesteerd in het Apple-ecosysteem om op dit moment over te stappen op een ander merk. Bovendien heb ik er vertrouwen in dat Apple een aantal opwindende nieuwe functies voor de Series 7. zal onthullen

Aanbevolen: