Waarom ik van plan ben te upgraden naar de geruchten AirPods 3

Inhoudsopgave:

Waarom ik van plan ben te upgraden naar de geruchten AirPods 3
Waarom ik van plan ben te upgraden naar de geruchten AirPods 3
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Er gaan geruchten dat Apple binnenkort de AirPods 3 zal uitbrengen met een betere geluidskwaliteit en een langere batterijduur.
  • Ik hoop te upgraden naar de nieuwe AirPods, zodat ik lange telefoongesprekken kan voeren zonder bang te zijn dat mijn oordopjes kapot gaan.
  • Hoewel de AirPods 3 naar verluidt geen actieve ruisonderdrukking zal hebben, stoort die omissie me niet.
Image
Image

Mijn Apple AirPods 2-oordopjes doen me nog steeds goed, maar ik kijk uit naar het volgende-generatiemodel dat naar verluidt binnenkort wordt gelanceerd.

De AirPods 3 zal volgens recente rapporten lijken op de AirPods Pro, maar zonder de oordopjes. Maar de nieuwe AirPods missen mogelijk enkele van de functies van het duurdere model, zoals actieve ruisonderdrukking.

Ik ben het meest enthousiast over de mogelijkheid van een verbeterde levensduur van de batterij en beter geluid. Er wordt verwacht dat Apple gaat sleutelen aan de software en het interne gedeelte van de AirPods 3 om meer tijd te besparen per oplaadbeurt. Het gerucht gaat dat de komende knoppen goed passen bij Dolby Atmos met Spatial Audio voor een verbeterde geluidskwaliteit.

Ik zou bereid zijn om te upgraden, zelfs als er een bescheiden verbetering is in de audio, omdat ik dol ben op de compatibiliteit die de AirPods bieden met mijn Apple-apparaten.

Goede AirPods beter maken

Er is niets mis met de AirPods 2 die ik momenteel bezit, en in feite behoren ze tot de meest comfortabele in-ear-oordopjes die ik ooit heb geprobeerd. Het feit dat ze een speciale W1-chip aan de binnenkant hebben, betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden gekoppeld aan iOS-apparaten en dat de Bluetooth-verbinding ijzersterk is.

Maar het is een aantal jaren geleden sinds de AirPods 2 werd uitgebracht en sindsdien is de stand van zaken op het gebied van draadloze oordopjes verder gegaan. Voor $ 159,00 hebben de AirPods 2 een vergelijkbare prijs als veel oordopjes, die meer functies bieden, zoals actieve ruisonderdrukking (ANC). De onlangs aangekondigde Samsung Galaxy Buds 2 kost bijvoorbeeld $ 149,99 en levert ANC en een keuze uit vier verschillende kleuren.

Ik heb de Buds 2 nog niet geprobeerd, maar vroege beoordelingen geven aan dat ze een betere geluidskwaliteit kunnen bieden dan de AirPods 2. Het geluid van mijn AirPods 2 is aangenaam, maar laat me vaak verlangen naar meer. Ze zijn een goede optie voor het voeren van telefoongesprekken en informele luistersessies naar muziek, maar de geluidskwaliteit klinkt vlak en heeft een beperkt geluidsbeeld.

Het is onwaarschijnlijk dat de aankomende AirPods 3 de geluidskwaliteit van de AirPods Pro zullen evenaren of overtreffen, simpelweg omdat Apple potentiële kopers van het duurdere model niet wil kannibaliseren. Maar ik zou bereid zijn om te upgraden, zelfs als er een bescheiden verbetering is in de audio, omdat ik dol ben op de compatibiliteit die de AirPods bieden met mijn Apple-apparaten.

Ik ben akkoord met het idee dat de AirPods 3 geen actieve ruisonderdrukking heeft. In de meeste situaties ben ik een van die mensen die niet van ANC houdt. De geluidsgolven die ANC gebruikt om externe ruis te onderdrukken, maken me vaak misselijk. Ik merk dat ik deze functie voornamelijk gebruik als ik in een vliegtuig zit of iemand niet goed kan horen als ik aan het telefoneren ben.

Alsjeblieft, laat er een betere batterijduur zijn

Een belangrijk kenmerk van de AirPods 3 dat me gegarandeerd een upgrade zal geven, is een betere levensduur van de batterij. De korte tijd dat mijn AirPods 2 op een enkele lading meegaan, is een van mijn grootste ergernissen over dit model.

Ik realiseer me dat er maar zoveel batterij is die Apple in een kleine hoes kan stoppen, maar ik ben het beu dat mijn AirPods zonder energie komen te zitten tijdens een lange wandeling of telefonische vergaderingen die aanslepen. Mijn AirPods krijgen ook steeds minder tijd op een lading sinds ik ze meer dan een jaar geleden kocht. Het verlies van de levensduur van de batterij in de loop van de tijd is een bekend probleem bij alle gadgets met ingebouwde batterijen, aangezien deze slechts een beperkt aantal oplaadcycli meegaan.

Image
Image

DigiTimes meldde onlangs dat de AirPods 3 waarschijnlijk in september samen met iPhone 13 worden gelanceerd. De nieuwe oordopjes zullen naar verwachting ongeveer hetzelfde kosten als de huidige AirPods 2, waardoor ze in het bereik van minder dan $ 200 vallen.

Hoewel ik er zeker van ben dat je draadloze oordopjes met meer functies dan de AirPods 3 tegen lagere kosten kunt krijgen, is de waarde die Apple biedt mij de moeite waard. Ondanks hun kleine tekortkomingen zijn mijn AirPods 2 betrouwbare metgezellen geweest en ik kan niet wachten om te upgraden naar het volgende model van Apple.

Aanbevolen: