Twitter laat je zien welke ruimtes vrienden bezoeken

Twitter laat je zien welke ruimtes vrienden bezoeken
Twitter laat je zien welke ruimtes vrienden bezoeken
Anonim

Twitter voegt nog meer updates toe aan de audiofunctie van Spaces, inclusief de mogelijkheid om te zien welke Spaces de mensen die je volgt bijwonen.

Volgens een tweet van het Spaces Twitter-account op dinsdag, kun je bovenaan je tijdlijn, waar Spaces woont, zien naar welke Spaces-mensen je momenteel luistert. Voorheen kon je alleen Spaces zien die mensen die je volgt ook daadwerkelijk hosten, maar Twitter zei dat deze nieuwe update gebruikers in staat zal stellen meer Spaces te ontdekken waarvan ze anders misschien niet wisten.

Image
Image

Twitter merkt op dat als je afstemt op een Space, je in je instellingen kunt bepalen wie je luisteractiviteit kan zien, zodat je kunt kiezen welke volgers kunnen zien wat je leuk vindt.

De nieuwe update is ook alleen van toepassing op de iOS- en Android-apps, maar niet op Twitter in desktopbrowsers. Het is onduidelijk of Twitter de mogelijkheid zal toevoegen om de Spaces te zien die anderen bijwonen, maar aangezien het platform onlangs desktopcompatibiliteit voor Spaces heeft toegevoegd, zou het snel kunnen volgen.

Twitter heeft Spaces echt opgevoerd sinds het voor het eerst aankondigde dat het de functie afgelopen december aan het testen was.

Onlangs heeft Twitter Spaces uitgebreid om maximaal twee co-hosts en meer deelnemers toe te staan, voor een totaal van 13 deelnemers. Met deze nieuwe update hebben co-hosts de meeste van dezelfde privileges als de primaire host, waaronder spreken, leden uitnodigen om te praten, tweets vastzetten en mensen uit een Space verwijderen.

In mei werd Spaces ook beschikbaar in desktop- en mobiele browsers om de functie breder beschikbaar te maken. De desktopfunctie kan zich aanpassen aan uw schermgrootte, herinneringen instellen voor geplande Spaces en bevat toegankelijkheids- en transcriptiemogelijkheden.

Aanbevolen: