Hoe andere Animal Crossing-eilanden te bezoeken

Inhoudsopgave:

Hoe andere Animal Crossing-eilanden te bezoeken
Hoe andere Animal Crossing-eilanden te bezoeken
Anonim

Het verkennen van andere eilanden is een essentieel onderdeel van Animal Crossing: New Horizons voor spelers die nieuwe items en fruit willen ontdekken en anderen willen leren kennen. Er zijn een paar verschillende soorten eilanden die spelers kunnen bezoeken. Hier leest u hoe u naar elk ander eiland reist.

Als je andere eilanden wilt bezoeken, heb je toegang tot de luchthaven nodig, die opengaat na het voltooien van de vroege stadia van de game.

Hoe bezoek je vrienden in Animal Crossing

Als je een vriend wilt bezoeken in Animal Crossing, moet je een paar stappen volgen om dit te doen. Zodra je weet dat het eiland van je Switch-vriend open is, lokaal of online, of je hebt hun Dodo-code, kun je je bij hen voegen op de luchthaven. Dit is wat je moet doen.

  1. Ga naar de luchthaven.

    Image
    Image
  2. Spreek met Orville en selecteer Ik wil vliegen!

    Image
    Image
  3. Selecteer Ik wil iemand bezoeken

    Image
    Image
  4. Kies of je lid wilt worden van een lokaal eiland of online wilt gaan.

    Image
    Image

    Lokaal werkt alleen als je vriend het spel fysiek in de buurt speelt.

  5. Selecteer ofwel Zoek naar een vriend of Voer een Dodo-code in.

    Image
    Image

    De eerste zoekt naar vrienden op je vriendenlijst met open eilanden, terwijl de laatste vereist dat je een code invoert die door de host is gegeven.

  6. Kies om lid te worden van het eiland en bezoek.

Hoe bezoek je andere eilanden in Animal Crossing New Horizons

Een andere manier om een eiland in Animal Crossing New Horizons te bezoeken, is door Nook Miles te gebruiken om Nook Miles-tickets voor een willekeurig eiland te kopen. Op het eiland kun je grondstoffen verzamelen die je misschien nog niet op je eiland hebt. Zo bezoek je.

  1. Ga naar de terminal in het Resident Services-gebouw.
  2. Koop een Nook Mile-ticket voor 2.000 Nook Miles.

    Mogelijk moet je meer Nook Miles verzamelen door dagelijkse taken te voltooien.

  3. Ga naar de luchthaven.
  4. Spreek met Orville.
  5. Selecteer Gebruik Nook Miles Ticket.
  6. Reis naar het nieuwe willekeurige eiland.
  7. Je kunt bomen en bamboe oogsten, fruit verzamelen, bloemen verzamelen en nieuwe dorpelingen op het eiland ontmoeten. Je kunt de dorpelingen ook weer uitnodigen op je eiland.
  8. Als je eenmaal bent vertrokken, keer je nooit meer terug naar hetzelfde eiland, dus laat niets essentieels achter op het eiland.

Hoe Harv's Island te bezoeken in Animal Crossing New Horizons

Harv's Island wordt ontgrendeld zodra je drie percelen land hebt aangelegd voor nieuwe dorpelingen op je eiland. Hij verschijnt willekeurig om je uit te nodigen. Zo bezoek je.

  1. Ga naar de luchthaven.
  2. Spreek met Orville.
  3. Selecteer Bezoek Harv's Island.

    Image
    Image
  4. Selecteer Tijd om op te stijgen!
  5. Op Harv's Island kunnen spelers foto's maken in zijn fotostudio-opstelling. Het is ook mogelijk om toegang te krijgen tot een onbeperkte voorraad van al je items en fossielen in de studio.

Wat is een goede eilandetiquette?

Als je de eilanden van andere mensen bezoekt, moet je enkele beleefde regels volgen. Hier is een kort overzicht.

  • Blijf niet te lang hangen. Zoals in het echte leven, weet wanneer je moet vertrekken. Blijf niet langer welkom. Als je alleen bent gekomen om goederen te ruilen, ga dan zodra je dat hebt gedaan.
  • Respecteer het eiland. Vernietig het eiland van een andere speler niet door bomen om te hakken of al hun bloemen te plukken. Laat het in zo goede staat achter als je het gevonden hebt.
  • Nooit 'rustig vertrekken'. Het is mogelijk om een eiland 'rustig' te verlaten door op de - -knop te drukken om te vertrekken, maar dit kan bugs bevatten en problemen veroorzaken voor spelers, vooral als je net items hebt geruild. Vertrek via de luchthaven om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt.
  • Communiceren met de andere speler. Het is vriendelijk om 'hey' te zeggen en met de andere speler te praten, en eventueel een cadeau achter te laten. Je bent tenslotte een bezoeker van hun huis!

FAQ

    Wanneer bezoekt Redd Animal Crossing?

    Er is geen specifiek tijdschema voor de bezoeken van Redd, maar je kunt hem wel eens in de paar weken op je eiland aantreffen. Soms hoor je een aankondiging dat Redd is gearriveerd, terwijl je op andere momenten zijn Treasure Trawler opmerkt en weet dat hij er is.

    Hoe vaak komt Flick langs in Animal Crossing?

    Flick bezoekt willekeurig eilanden. Hij kan elke dag van het jaar aankomen, maar hij zal altijd de volgende dag om 5 uur 's ochtends vertrekken. Als Flick je eiland bezoekt, zorg er dan voor dat je alle bugs aan hem verkoopt om zoveel mogelijk geld te verdienen.

    Hoe kom ik aan ijzerklompjes in Animal Crossing?

    Om ijzer te krijgen in Animal Crossing, kun je het beste een schop of bijl gebruiken om stenen te raken die je op je eiland vindt en te hopen dat er een ijzeren klomp verschijnt als een hulpbron.

    Hoe krijg ik een ladder in Animal Crossing?

    Om een ladder te krijgen in Animal Crossing, moet je de taken van Tom Nook doorlopen, zoals je tent afbetalen, je huis bouwen, Nook's Cranny bouwen en een brug bouwen. Nadat je deze taken hebt volbracht, geeft Nook je een ladderrecept.

Aanbevolen: