Waarom maakt mijn iPad-toetsenbord geen klikgeluid?

Inhoudsopgave:

Waarom maakt mijn iPad-toetsenbord geen klikgeluid?
Waarom maakt mijn iPad-toetsenbord geen klikgeluid?
Anonim

Is het toetsenbord van je iPad stil? Standaard maakt het schermtoetsenbord van de iPad een klikgeluid elke keer dat u op een toets tikt. Dit geluid is niet alleen bedoeld om het te laten lijken alsof u op een echt toetsenbord typt. Als je snel probeert te typen, laat audiofeedback je weten dat je daadwerkelijk op de toets hebt getikt. Als je iPad-toetsenbord stil is, kun je dit als volgt doen.

De geluidsinstellingen van de iPad wijzigen

Als je de toetsenbordinstellingen van je iPad hebt doorzocht op zoek naar een manier om dit geluid weer aan te zetten, dan heb je op de verkeerde plaats gezocht. Apple heeft besloten om deze specifieke instelling in de categorie Geluiden te plaatsen, hoewel het misschien logischer is om het in de toetsenbordinstellingen te plaatsen.

  1. Ga naar de instellingen van je iPad door de Settings app te starten. (Zoek naar het tandwielpictogram.)

    Image
    Image
  2. Tik op Geluiden in het menu aan de linkerkant van het scherm.

    Image
    Image
  3. Naast Klikken op het toetsenbord, onderaan de lijst met geluiden, verplaatst u de schuifregelaar naar de Aan/groene positie.

    Image
    Image

Wat kunt u nog meer doen vanuit dit scherm?

Terwijl je in de Geluiden instellingen bent, wil je misschien de tijd nemen om je iPad aan te passen. De meest voorkomende geluiden zijn de geluiden Nieuwe e-mail en Verzonden e-mail. Deze worden afgespeeld wanneer u e-mail verzendt of ontvangt via de officiële Mail-app.

U kunt ook de waarschuwingsgeluiden voor agendawaarschuwingen, herinneringswaarschuwingen en AirDrop wijzigen.

Waar zijn de toetsenbordinstellingen?

Als je je toetsenbord wilt aanpassen:

  1. Open de Settings app op de iPad.

    Image
    Image
  2. Kies Algemeen in het linkerdeelvenster.

    Image
    Image
  3. Scroll naar beneden en tik op Toetsenbord. Het staat net onder de Datum & Tijd instellingen.

    Image
    Image
  4. Verplaats de schuifregelaars naast de toetsenbordfuncties die u wilt activeren naar de Aan/groene positie. Ze omvatten:

    • Autocorrectie
    • Spellingcontrole
    • Slimme interpunctie
    • Automatische hoofdletters
    • Gesplitst toetsenbord
    • Voorspellend

    Dit is ook de plaats om Dictation in te schakelen, als u van plan bent om via het toetsenbord te dicteren, en om alternatieve toetsenbordindelingen te selecteren.

    Image
    Image

Je kunt hier veel wijzigingen aanbrengen. Een goede truc is om snelkoppelingen voor tekstvervanging in te stellen. U kunt bijvoorbeeld "gtk" instellen om "goed om te weten" en elke andere snelkoppeling die u in de instellingen wilt plaatsen, te spellen. Als u even de tijd neemt om meer te lezen over de toetsenbordinstellingen, kunt u misschien veel tijd besparen.

Aanbevolen: