Hoe Auto Caps op een iPhone uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Auto Caps op een iPhone uit te schakelen
Hoe Auto Caps op een iPhone uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Als u automatische hoofdletters wilt uitschakelen, gaat u naar Instellingen van de iPhone en tikt u vervolgens op Algemeen > Toetsenbord > Alle toetsenborden en schakel uit Automatische hoofdletters.
  • Automatisch hoofdlettergebruik is standaard ingeschakeld op uw iPhone en corrigeert automatisch het hoofdlettergebruik van woorden en letters.
  • Als u automatische hoofdletters uitschakelt, wordt de autocorrectie van de iPhone niet uitgeschakeld.

Dit artikel laat zien hoe je automatische hoofdletters op de iPhone kunt uitschakelen om te bepalen wanneer woorden handmatig met een hoofdletter worden geschreven.

Hoe schakel ik automatische limieten uit?

Als je het beu bent dat je iPhone hoofdletters voor je schrijft, of als je problemen hebt met de caps-locking-namen van je telefoon, dan kun je deze functie eenvoudig uitschakelen via de toetsenbordinstellingen van je iPhone.

Volg de onderstaande stappen om automatische caps op uw iPhone uit te schakelen.

  1. Open de instellingen van de iPhone door op het pictogram Settings op het startscherm te tikken.
  2. Veeg omlaag en tik op Algemeen.
  3. Tik op Toetsenbord.
  4. Kijk in de lijst totdat je een sectie ziet met het label Alle toetsenborden.
  5. Schakel de schakelaar rechts van Auto-hoofdletters uit om automatische hoofdletters uit te schakelen. Als u automatische hoofdletters weer wilt inschakelen, zet u de schakelaar weer op aan.

    Image
    Image
  6. Met automatische hoofdletters uitgeschakeld, heb je nu volledige controle over wanneer woorden of letters met hoofdletters worden geschreven. U kunt ook de hierboven beschreven stappen volgen om automatische caps op uw iPad uit te schakelen.

Waarom corrigeert iPhone automatisch namen voor hoofdletters?

Veel gebruikers hebben problemen gemeld met het automatisch corrigeren van namen in hoofdletters met hun iPhones. Apple heeft geen officiële verklaring voor dit probleem vrijgegeven, hoewel het gebruikers in meerdere versies van het iOS-besturingssysteem van de iPhone heeft geplaagd.

Apple raadt aan om automatische doppen uit te schakelen om dit probleem te voorkomen. Sommige gebruikers hebben echter gemeld dat het probleem is opgelost nadat ze automatisch hoofdlettergebruik hebben uitgeschakeld en vervolgens opnieuw hebben ingeschakeld. Helaas is het onduidelijk of Apple ooit een update voor iOS zal uitbrengen, die dit probleem volledig oplost.

Waarom Auto Caps uitschakelen?

Er zijn veel redenen waarom je automatische caps op je iPhone wilt uitschakelen. De eerste is natuurlijk dat je de correcties die je iPhone voor je maakt niet leuk vindt. Als u iemand bent die graag typt zonder formeel schrift te gebruiken, zorgt het gebruik van automatische hoofdletters ervoor dat woorden die met een hoofdletter moeten worden geschreven, overal worden gecorrigeerd.

Een andere reden is dat je het schrijven vanaf je telefoon minder formeel wilt maken. Te formeel zijn in een tekst kan ertoe leiden dat de lezer de boodschap verkeerd opvat. De toon van een bericht kan moeilijk zijn om volledig in tekst te contextualiseren, en het uitschakelen van automatische hoofdletters geeft je volledige controle over hoe goed je tekst eruitziet.

Als u automatische hoofdletters uitschakelt, wordt de autocorrectie van de iPhone niet uitgeschakeld. Als je dat ook wilt uitschakelen, kun je altijd ons artikel raadplegen over het uitschakelen van autocorrectie op de iPhone.

FAQ

    Hoe installeer ik nieuwe toetsenborden op mijn iPhone?

    Als je iOS 8 of hoger hebt, kun je toetsenbord-apps downloaden van de App Store. Ga vervolgens naar de app Instellingen om uw nieuwe iPhone-toetsenbord toe te voegen.

    Hoe maak ik het toetsenbord groter op mijn iPhone?

    De enige manier om het toetsenbord groter te maken, is door Display Zoom in te schakelen. Ga naar Instellingen > Weergave en helderheid > Bekijken > Zoomed> Set. Door Display Zoom in te schakelen, wordt alles op het scherm groter.

    Hoe verplaats ik het toetsenbord op mijn iPhone?

    Open het toetsenbord en tik en houd het Globe-pictogram in de linkerbenedenhoek vast. Kies uit de pictogrammen in het pop-upmenu om de positie van het toetsenbord te wijzigen.

    Hoe typ ik accenten op mijn iPhone-toetsenbord?

    Tik op het teken dat je een accent wilt geven, houd het vast en kies uit de opties die verschijnen. Als er niets verschijnt, zijn er geen accenten voor dat teken.

    Hoe voeg ik emoji's toe aan mijn telefoon?

    Om emoji's op iOS in te schakelen, ga naar Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Toetsenborden > Nieuw toetsenbord toevoegen > Emoji. Tik op het Globe-pictogram onder het toetsenbord om emoji's te gebruiken.

Aanbevolen: