Hoe een iPhone XR uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe een iPhone XR uit te schakelen
Hoe een iPhone XR uit te schakelen
Anonim

Wat u moet weten

  • Als u iPhone XR wilt uitschakelen, houdt u de knoppen Side en Volume omlaag > ingedrukt om de schuifregelaar van links naar rechts te verplaatsen.
  • Om iPhone XR in te schakelen, houdt u de Side-knop ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt > laat de zijknop los.
  • Om opnieuw te starten, drukt u op Volume omhoog, Volume omlaag en houdt u vervolgens Zijknop ingedrukttotdat het Apple-logo verschijnt.

Het uitschakelen van de iPhone XR is een van de gemakkelijkste dingen over het gebruik van de smartphone, maar er zijn een aantal dingen die ermee te maken hebben die u moet weten. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een iPhone XR uitschakelt, weer aanzet, opnieuw opstart en meer.

Hoe iPhone XR uit te schakelen

Wilt u uw iPhone XR uitschakelen? Het zal bekend zijn van het proces voor het inschakelen van een iPhone XR, maar er zijn twee extra stappen. Houd de knoppen Volume omlaag en Side tegelijkertijd ingedrukt. Wanneer de schuif om uit te schakelen verschijnt, verplaatst u deze van links naar rechts. Na een paar seconden wordt je iPhone XR uitgeschakeld.

Image
Image

Als je van plan bent je iPhone XR een tijdje niet te gebruiken, hoef je hem niet uit te schakelen. Je kunt hem gewoon in de slaapstand zetten door één keer op de zijknop te drukken (dit wordt ook wel de telefoon "vergrendelen" genoemd). Om de telefoon weer uit de slaapstand te halen (ook wel "ontgrendelen"), tik je op het scherm of druk je nogmaals op de zijknop.

Wat te doen als iPhone XR niet uitschakelt

In sommige gevallen kan uw iPhone XR een probleem tegenkomen waardoor deze niet kan worden uitgeschakeld met behulp van de stappen uit het laatste gedeelte. Maak je geen zorgen: dit is bijna altijd een tijdelijke storing en is eenvoudig op te lossen. Hier is hoe:

  1. Druk op de Volume omhoog-knop.

    Image
    Image
  2. Druk op de knop Volume omlaag en laat los.

    Image
    Image
  3. Houd de Side-knop ingedrukt.

    Image
    Image
  4. Blijf vasthouden totdat het Apple-logo verschijnt. Als dit het geval is, laat je de Side-knop los en je iPhone XR zal opnieuw opstarten.

Andere iPhone XR-tips voor beginners

Weten hoe je een iPhone XR uitschakelt is een goed begin, maar hier zijn enkele andere belangrijke dingen die een nieuwe of beginnende iPhone-bezitter moet weten:

  • Een toegangscode instellen: Als u dit niet hebt gedaan toen u de iPhone instelde, moet u een toegangscode instellen. Deze korte code voorkomt dat onbevoegden uw iPhone gebruiken of toegang krijgen tot uw gegevens. Begin met het instellen van een toegangscode op uw iPhone. Stel vervolgens Face ID in zodat u uw iPhone kunt ontgrendelen door ernaar te kijken.
  • Krijg een langere levensduur van de batterij: U kunt de iPhone opladen door de meegeleverde kabel in een stopcontact of een computer te steken. Toch wil je de iPhone zo lang mogelijk gebruiken zonder het ongemak van opladen. Bekijk deze tips om de batterij zo lang mogelijk uit uw iPhone te halen.
  • Een screenshot maken: Wil je vastleggen wat er nu op je scherm staat, zodat je het kunt delen of er later naar terug kunt gaan? Maak een screenshot door tegelijkertijd op de knoppen Volume omlaag en Side te drukken en vervolgens snel los te laten. Schermafbeeldingen worden opgeslagen in de vooraf geïnstalleerde Foto's-app.

Wilt u laten weten hoe u een ander iPhone-model kunt uitschakelen? We hebben instructies voor het uitschakelen van elk ooit gemaakt iPhone-model.

FAQ

    Hoe groot is de iPhone XR?

    De iPhone XR is 5,94 inch hoog, 2,98 inch breed en 0,33 inch dik. Het heeft een 6,1-inch scherm.

    Wanneer kwam de iPhone XR uit?

    De iPhone XR was voor het eerst te koop op 26 oktober 2018. Apple stopte ermee op 14 september 2021.

Aanbevolen: