Hoe de Home-knop op het scherm te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe de Home-knop op het scherm te krijgen
Hoe de Home-knop op het scherm te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Om de Home-knop op iOS 14 of 13 in te schakelen, gaat u naar Instellingen > Toegankelijkheid > Touch> AssistiveTouch en schakel AssistiveTouch . in
  • Ga op iOS 12 of ouder naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid.
  • Als AssistiveTouch is ingeschakeld, verschijnt er een grijze stip op het scherm; tik op deze grijze stip om de startknop te openen.

Dit artikel legt uit hoe je een Home-knop op het scherm in de AssistiveTouch-functie inschakelt op iPhones met iOS-versie 14 en ouder.

Een Home-knop toevoegen aan iPhones zonder een Home-knop

Nieuwe iPhone-modellen hebben geen Home-knop meer, maar als dat een functie is die je terug zou willen hebben, kun je een Home-knop op het scherm toevoegen aan je apparaat met behulp van een AssistiveTouch-functie. Het is niet dezelfde ervaring, maar het kan toch nuttig zijn.

  1. Open de Instellingen app.
  2. Tik op Toegankelijkheid. (iOS 14 en iOS 13)

    Tik op iOS 12 of ouder op Algemeen en tik vervolgens op Toegankelijkheid.

  3. Tik op Touch.

    Image
    Image
  4. Tik AssistiveTouch.
  5. Aanzetten AssistiveTouch.

    Image
    Image

Zodra je AssistiveTouch hebt ingeschakeld, verschijnt er een grijze knop op je scherm. Tik op deze knop om een menu met aanraakopties te openen, inclusief de Home-knop. Wanneer u op de knop Home tikt, gaat u terug naar uw startscherm.

De andere AssistiveTouch-opties verwijderen

U kunt het standaard AssistiveTouch-menu aanpassen aan uw specifieke behoeften. Als u bijvoorbeeld de opties wilt wijzigen die in het AssistiveTouch-menu verschijnen, kunt u dat doen. Of u kunt alle opties verwijderen, behalve de Home-knop.

  1. Open de AssistiveTouch-opties met behulp van de bovenstaande instructies.
  2. Tik op Menu op het hoogste niveau aanpassen.
  3. Tik op een knop die je wilt wijzigen om een lijst met beschikbare functies te openen die die knop kunnen vervangen.

    Je kunt ook op de knop - (minus) tikken om een menuknop te verwijderen die je niet wilt gebruiken. Maak je geen zorgen als je per ongeluk de Home-knop verwijdert. Na het verwijderen van alle bedieningselementen die u niet wilt, kunt u een van de resterende knoppen opnieuw bewerken als Home-knop.

    Als je alle AssistiveTouch-knoppen verwijdert, behalve de Home-knop, wordt het een one-touch Home-knop die je naar een willekeurige locatie op je scherm sleept.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe repareer ik een kapotte iPhone Home-knop?

    Als je telefoon nog onder de garantie v alt of je hebt AppleCare, breng je telefoon dan naar een Apple Store. Als je geen garantie of AppleCare hebt, zoek dan een gerenommeerde telefoonreparatiewerkplaats. Gebruik in de tussentijd de AssistiveTouch-startknop op het scherm.

    Wat zijn alle AssistiveTouch-functies voor iPhone?

    AssistiveTouch-functies omvatten snelkoppelingen naar uw iPhone Berichtencentrum, het iOS-controlecentrum en Siri. U kunt zelfs aangepaste AssistiveTouch-snelkoppelingen voor iPhone maken. Bekijk alle AssistiveTouch-functies op de website van Apple.

    Waarom heeft Apple de Home-knop op de iPhone verwijderd?

    Apple heeft de Home-knop geëlimineerd om grotere schermen mogelijk te maken zonder de grootte van de iPhone te vergroten. Omdat er meerdere manieren zijn om toegang te krijgen tot het startscherm, besloot Apple dat een fysieke knop overbodig was.

Aanbevolen: