Nieuwe Apple-video laat zien hoe je de iPhone-camera onder de knie krijgt

Nieuwe Apple-video laat zien hoe je de iPhone-camera onder de knie krijgt
Nieuwe Apple-video laat zien hoe je de iPhone-camera onder de knie krijgt
Anonim

Apple werkt samen met de New Yorkse fotograaf Mark Clennon in een YouTube-video om kijkers tips en trucs te laten zien om het meeste uit een iPhone-camera te halen.

Mark Clennon is een autodidactische fotograaf en staat erom bekend een iPhone in zijn werk te gebruiken. De tips in de video verwijzen naar de iPhone 11 en latere modellen omdat ze de specifieke lenzen hebben die Clennon in zijn werk gebruikt.

Image
Image

Naast dynamische poses, zegt Clennon dat hij alle drie de cameralenzen van de iPhone voor zijn werk gebruikt: de groothoeklens, ultragroothoeklens en de telelens.

De groothoeklens is de standaard richt-en-schietcamera die veel smartphones hebben, en op recente iPhone-modellen hebben deze lenzen een groot diafragma voor foto's van hogere kwaliteit. De ultragroothoeklens vergroot het bereik van de camera om grotere foto's te maken en er meer in te passen, terwijl de telelens gebruikers in staat stelt meer op een onderwerp in te zoomen.

Clennon gebruikt de iPhone-tools voor het bijsnijden en aspect van foto's om de foto's te bewerken om aan zijn artistieke visie te voldoen en zegt dat hij het leuk vindt om de andere bewerkingsmethoden van het apparaat te verkennen.

Hoewel Clennon ze niet noemt, omvatten sommige van deze andere methoden het aanpassen van licht en kleur en het aanpassen van het perspectief.

Image
Image

Onlangs heeft Apple instructievideo's gemaakt om gebruikers te helpen met de iPhone 12-camera en zijn nieuwe functies. Een van die tutorials toont de nachtmodus, waarmee gebruikers foto's kunnen maken in een omgeving met weinig licht.

Apple daagt zijn gebruikers uit om meer creatieve inspanningen op zijn apparaten uit te proberen en heeft het Today at Apple-initiatief gecreëerd om mensen alle creatieve dingen te leren die ze met die apparaten kunnen doen.

Aanbevolen: