Hoe Google Home tweetalig te maken

Inhoudsopgave:

Hoe Google Home tweetalig te maken
Hoe Google Home tweetalig te maken
Anonim

Wat te weten

  • Open de Google Home-app op je telefoon. Tik op je profiel.
  • Select Assistent-instellingen > Assistent > Talen.
  • Tik op Voeg een taal toe en selecteer een tweede taal uit de lijst.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een tweede taal toevoegt aan de Google Home-app op je mobiele telefoon. Talen die werken met Google Home zijn Engels, Frans, Duits, Chinees, Deens, Italiaans, Japans, Russisch, Nederlands, Noors, Spaans en dialecten binnen deze talen.

Een tweede taal toevoegen aan Google Home

Smart-speakers van Google Home beantwoorden vragen, spelen muziek af en bedienen delen van je huis. Google Assistant is de drijvende kracht achter Google Home, net als Alexa voor Amazon-apparaten en Siri voor Apple-apparaten.

Google Assistent is niet beperkt tot Engelstalige opdrachten. Het is mogelijk om twee ondersteunde talen toe te voegen en in een van beide met uw apparaat te spreken. Hier is een blik op het toevoegen van een tweede taal aan de Google Assistent om je Google Home-apparaten te bedienen.

Gebruik de Google Home-app voor iOS of Android om een tweede taal aan je speaker toe te voegen. Het proces is vergelijkbaar voor beide besturingssystemen.

  1. Open de Google Home app op je smartphone.
  2. Selecteer uw profielpictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Select Assistent-instellingen > Assistent > Talen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Voeg een taal toe om een tweede taal te kiezen die Google Home herkent. Selecteer vervolgens een taal uit de lijst.

    Als je nog geen talen hebt ingesteld, tik je op Voeg een taal toe op beide regels om twee talen te selecteren.

  5. Tik op de pijl terug om de twee talen te zien die je nu hebt ingesteld.

    Image
    Image

    Als je de tweede taal wilt verwijderen, ga je terug naar de taalinstellingen, selecteer je de taal die je niet langer wilt ondersteunen en tik je op Geen.

  6. Zeg "OK Google" tegen het Google Home-apparaat in een van de door u gekozen talen. Google Assistent antwoordt in de taal die je gebruikt.

Meer over meerdere talen met Google Home

Je kunt geen combinatie van talen gebruiken in je instructies. Stel bijvoorbeeld dat u Engels en Spaans als uw talen instelt. In dat geval begrijpt Google Home niet: "Hey Google, stel een timer in op je gunst."

Als andere gezinsleden die de luidspreker gebruiken een tweede taal willen gebruiken, moet elke gebruiker Voice Match instellen op het apparaat in elke taal. Op deze manier herkent en reageert de Google Assistent elke gebruiker in de taal van hun voorkeur.

Aanbevolen: