Samsung's Home Hub heeft tot doel verbonden leven gemakkelijker te maken

Samsung's Home Hub heeft tot doel verbonden leven gemakkelijker te maken
Samsung's Home Hub heeft tot doel verbonden leven gemakkelijker te maken
Anonim

Samsung heeft plannen onthuld voor zijn nieuwe Smart Hub-display, waarmee je al je verbonden levende apparaten vanaf één plek kunt bedienen.

SmartThings is en wordt nog steeds geïntegreerd met verschillende smarthome-apparaten van Samsung. Nu wil het bedrijf je een manier geven om dergelijke apparaten - en die van andere bedrijven - vanaf één centraal display te bedienen. Vandaar de aankondiging van de Home Hub op de CES van dit jaar.

Image
Image

De Home Hub combineert meerdere SmartThings-services in één apparaat (d.w.z. het Home Hub-scherm), dat volledige controle biedt over alle aangesloten apparaten in je huis.

Als je al bekend bent met de SmartThings-app, zou je geen probleem moeten hebben om door de Home Hub-menu's te navigeren, aangezien het dezelfde interface lijkt te zijn. U kunt dus tussen apparaten schakelen, automatisering instellen, enzovoort.

Image
Image

Het bedrijf is ook van plan om SmartThings-functionaliteit verder te integreren met meer producten, zoals Smart TV's en koelkasten, die later dit jaar beschikbaar zouden moeten zijn. Dit betekent dat je dingen kunt doen zoals je muziek bedienen, lichten in- of uitschakelen, de inhoud van je koelkast controleren en meer, rechtstreeks vanuit de Home Hub.

Releaseplannen voor de Home Hub zijn nog steeds schaars, maar XDA Developers meldde dat Samsung van plan is later dit jaar de verkoop in Korea te starten. Er is niet vermeld of het een release buiten Korea zal zien of hoeveel het zal kosten.

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: