De beste rij-apps om uw woon-werkverkeer leuker te maken

Inhoudsopgave:

De beste rij-apps om uw woon-werkverkeer leuker te maken
De beste rij-apps om uw woon-werkverkeer leuker te maken
Anonim

Woon-werkverkeer hoeft niet per se zo stressvol te zijn, zelfs als jij degene bent die achter het stuur zit. De beste apps voor autorijden kunnen zelfs helpen om de veiligheid, productiviteit en zelfs plezier te behouden terwijl u op weg bent naar uw bestemming. Klaar om je week te verbeteren? Bekijk deze rij-apps voor Android- en iOS-apparaten.

Het is nu mogelijk om te betalen voor parkeren met de Google Maps-app. Tik gewoon op Betalen voor parkeren naast je bestemming.

DailyRoads Voyager

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Biedt een gebruiksvriendelijke interface.
  • Neemt continu video op.
  • Hiermee kunt u de functies aanpassen.
  • Je kunt betalen voor meer functies, zoals geen advertenties.

Wat we niet leuk vinden

Werkt niet met iOS.

Dashcams zijn meer dan alleen een voorbijgaande rage voor het plaatsen van YouTube-video's. Deze tools helpen bestuurders om veilig te blijven en zorgen voor verantwoordelijkheid voor zichzelf en andere bestuurders op de weg (d.w.z. een video-opname van een ongeval kan doorslaggevend zijn als het gaat om verzekeringsclaims). Maar als u de functionaliteit wilt zonder een andere gadget te hoeven kopen, zijn er mobiele apps waarmee smartphones dubbel dienst kunnen doen als dashcams.

De gratis (met in-app aankopen) DailyRoads Voyager biedt veel belangrijke functies in een eenvoudige interface: continue video-opname, tijdstempels en geotags op video/foto's, aanpassing van de schermhelderheid, een ingebouwde bestandsbeheerder/browser, en meer. De app bevat ook een lijst met instellingen om de ervaring te verfijnen en aan te passen.

Download voor:

MileIQ

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt met zowel iOS als Android.
  • De eenvoudige interface maakt het volgen en begrijpen gemakkelijk.
  • Je kunt betalen om het onbeperkte ritten per maand te laten volgen.

Wat we niet leuk vinden

  • Heeft problemen om niet elke reis te halen.
  • Het gratis abonnement beperkt het volgen tot slechts 40 reizen per maand.

Voor velen gaat woon-werkverkeer hand in hand met zakelijke rijkosten (d.w.z. afschrijvingen die worden gebruikt voor belastingaftrek en/of liefdadigheid). Maar als je een drukke of vermoeiende dag hebt gehad, kan het gemakkelijk zijn om te vergeten nauwkeurige logboeken op papier te schrijven. Gelukkig kunnen smartphones met apps zoals MileIQ al dat werk voor je aan.

De gratis (met in-app-aankopen) MileIQ gebruikt de systeemklok en GPS van uw apparaat om al uw reizen automatisch te volgen en te loggen. Het registreert nauwkeurig de start- en stoptijden en het totale aantal gereden kilometers (tot een fractie van een mijl). Categoriseer reizen snel als zakelijk, persoonlijk of liefdadigheid en exporteer de gegevens snel als (IRS-conforme) onkostenspreadsheets.

Download voor:

GasBuddy

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt met iPhones en Androids.
  • Ondersteunt het filteren van de resultaten.
  • Inclusief wedstrijden om gratis benzine te winnen.
  • Het is community-gedreven.
  • Bevat andere kenmerken die specifiek zijn voor uw voertuig.

Wat we niet leuk vinden

De batterij van je telefoon kan leeglopen.

Bijtanken is een essentieel onderdeel als het gaat om het bezitten en besturen van een voertuig. Iedereen die genoeg tijd heeft besteed aan het bijvullen van tanks, begrijpt dat een paar cent per gallon zeker een verschil maakt. En dan is er die wrijving van het kijken aan de overkant van de straat nadat je tank vol is, alleen om een ander station te zien dat goedkoper gas aanbiedt. Als je er zeker van wilt zijn dat je nooit meer te veel beta alt, is GasBuddy je vriend.

GasBuddy (gratis) bestaat al jaren, dankzij de enorme gemeenschap van gebruikers die lokale gasprijzen in re altime rapporteren/bijwerken. De app toont resultaten met filters voor prijs, merk, locatie en voorzieningen. U zult niet alleen weten of er een betere deal om de hoek is, maar u kunt ook door gebruikers ingediende beoordelingen lezen (d.w.z. extra besparingen zijn misschien niet de moeite waard voor een smerige badkamer of vreselijke service) om u te helpen beslissen.

Download voor:

Citymapper OV-navigatie

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Het is heel gemakkelijk te begrijpen.
  • De app kan draaien op iOS en Android.
  • Zeer responsief en soepel.
  • Werkt zonder internetverbinding (in sommige gebieden).

Wat we niet leuk vinden

  • Ondersteunt niet elke stad.
  • Vereist meer ruimte dan vergelijkbare apps.

Niet alle pendelaars zitten achter het stuur als ze van en naar het werk gaan. Velen, vooral die in grotere steden, zoals Chicago, San Francisco Bay Area, New York, Seattle en meer, gebruiken het openbaar vervoer, lopen of fietsen. Sommigen moeten misschien een combinatie van elk doen. Als dit je bekend voorkomt, is Citymapper Transit Navigation misschien wel de beste app die je op je smartphone kunt hebben.

Citymapper (gratis) verzamelt alle lokale OV-gegevens (bijv. vertrek- en stoplocaties) en berekent de snelste route naar een bestemming. De app houdt rekening met bus, metro, trein en veerboten, maar ook met taxi's, autodelen, Uber/Lyft, fietsen en wandelen. Ontvang re altime waarschuwingen voor vertragingen of onderbrekingen in transitlijnen, en met offline kaarten kunt u navigeren wanneer u geen stabiel gegevenssignaal kunt krijgen.

Download voor:

Hoorbaar

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Enorme verzameling inhoud.
  • Zeer handsfree ervaring.
  • Gratis voor een beperkte tijd.

Wat we niet leuk vinden

Beperkt je tot drie titels per maand.

Degenen die veel woon-werkverkeer hebben, merken misschien dat ze regelmatig mopperen over alle uren die elke week verloren gaan. Maar die tijd hoeft niet verloren te gaan, niet als luisteren het nieuwe lezen is. Als het een tijdje (of nooit) geleden is dat je genoten hebt van een goed boek, dan zal Audible je kijk op die reizen van en naar je werk volledig veranderen.

Het abonnement op Audible ($ 14,95 per maand) omvat een tegoed voor één gratis audioboek per maand (ongeacht de prijs); deze boeken zijn voor altijd van jou. Audible (een Amazon-bedrijf) biedt de grootste verzameling audioboeken en garandeert in wezen voor elk wat wils. Houd je niet van een boek of zijn verteller? Ruil het op elk moment gratis.

Pocketcasts

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Biedt samengestelde suggesties.
  • Schoon ontwerp dat eenvoudig te navigeren is.
  • Werkt op Android- en iOS-apparaten.

Wat we niet leuk vinden

Mis de optie om afleveringen in bulk te downloaden.

Als je geïnteresseerd bent in opgenomen radio-, internet- of tv-programma's, dan zijn podcasts misschien aantrekkelijker dan audioboeken. Verschillende soorten podcastgenres die beschikbaar zijn, omvatten nieuws, sport, entertainment, zaken, wetenschap, onderwijs, politiek, interviews.meningen en meer. Dus als je favoriete inhoud wilt inhalen zonder de onderbreking van advertenties, is Pocket Casts (gratis bij in-app-aankopen) de juiste keuze.

De Pocket Casts-interface is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het een fluitje van een cent is om je te abonneren op en door al je favoriete podcasts te bladeren. De app controleert automatisch op nieuwe afleveringen (u kunt ervoor kiezen om meldingen te ontvangen) en biedt ook automatisch downloaden voor offline afspelen. Met instellingen kun je het afspelen aanpassen, zodat je je meer kunt concentreren op luisteren en minder op gehannes met bedieningselementen.

Download voor:

Headspace

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Heeft een leuke gebruikersinterface die gemakkelijk te gebruiken is.
  • Downloadt snel.
  • Biedt meerdere manieren om te betalen.
  • Biedt originele inhoud.

Wat we niet leuk vinden

  • Je moet een gebruikersaccount aanmaken.
  • Veel functies ontbreken in het gratis abonnement.

Soms is er geen hoeveelheid muziek, audioboeken of podcasts om het einde van je dag te vergemakkelijken. Als je vaak merkt dat je knokkels hebt (bijvoorbeeld stuur, stuur, gebalde vuisten, enz.), dan zal het verminderen van stress en het vergroten van je kalmte wonderen doen voor veiliger rijden en algeheel welzijn. Met de Headspace-app heb je maar een paar minuten nodig om je mentale toestand te verbeteren.

Headspace (gratis bij in-app-aankopen) begeleidt gebruikers (degenen die meer ervaren zijn, kunnen kiezen voor ongeleid) door bewuste meditatietechnieken. De app biedt een breed scala aan sessies, gegroepeerd onder brede onderwerpen van geluk, gezondheid, dapper, werk.prestatie, sport en student. Een korte sessie voordat je gaat rijden (het wordt niet aanbevolen om tijdens het rijden te mediteren) kan je perspectief op woon-werkverkeer aanzienlijk verbeteren. Met het openbaar vervoer rijden? Voel je vrij om je te verdiepen in elke oefening die op dat moment goed klinkt.

Download voor:

Beschikbaar op: Android, iOS

Aanbevolen: