Hoe Google Assistant te gebruiken vanaf je vergrendelscherm

Inhoudsopgave:

Hoe Google Assistant te gebruiken vanaf je vergrendelscherm
Hoe Google Assistant te gebruiken vanaf je vergrendelscherm
Anonim

Wat te weten

  • Zeg: "Hey Google, open de Assistent-instellingen." Selecteer Personalisatie. Schakel in Lock screen persoonlijke resultaten.
  • Dan kun je spraakopdrachten gebruiken wanneer je telefoon is vergrendeld om berichten te verzenden, te bellen en vragen te stellen wanneer de telefoon is vergrendeld.
  • Je moet je apparaat nog steeds ontgrendelen voor betalingen, Google Foto's, verzoeken om andere apps te openen en informatie over je naam of adres.

Dit artikel beschrijft hoe u toegang krijgt tot Google Assistent op het vergrendelscherm op een Android-apparaat met Android 9.0 of hoger.

Hoe krijg je persoonlijke resultaten op je vergrendelscherm

Als je persoonlijke resultaten op het vergrendelingsscherm inschakelt, kun je de Google Assistent gebruiken wanneer je je telefoon hebt vergrendeld om van alles te doen, van het verzenden van e-mails tot het stellen van vragen over je agenda.

  1. Zeg 'Hey Google, open Assistent-instellingen' of 'OK Google, open Assistent-instellingen'. Je kunt ook de app Instellingen op je smartphone openen en de instellingen van de Google Assistent zoeken.
  2. Selecteer Personalisatie.

    Image
    Image
  3. Aanzetten Persoonlijke resultaten.
  4. Toggle op Lock screen persoonlijke resultaten.
  5. Het inschakelen van Persoonlijke resultaten op het vergrendelscherm zal ook Persoonlijke suggesties op het vergrendelscherm inschakelen voordat je het vraagt, maar je kunt het uitschakelen als je liever.

    Image
    Image

    Als je dit inschakelt, kan Voice Match berichten verzenden en toegang krijgen tot e-mail, agenda, contacten en meer wanneer je telefoon is vergrendeld.

    Optioneel kun je Persoonlijke suggesties op het vergrendelscherm inschakelen voordat je het vraagt (krijg informatie en voorgestelde acties voor je agenda, herinneringen, vluchten en meer zonder te vragen) enOp koptelefoon (hoor de resultaten wanneer de telefoon is vergrendeld).

Wat u kunt doen met de assistent wanneer de telefoon is vergrendeld

Als je de Google Assistent toestaat om persoonlijke resultaten weer te geven op het vergrendelscherm, kun je berichten verzenden, bellen en vragen stellen zonder te ontgrendelen.

Het kan ook resultaten lezen of tonen op het vergrendelscherm van:

  • E-mails, inclusief informatie over vluchtreserveringen en aankomende rekeningen
  • Google Agenda-evenementen
  • Uw contacten
  • Herinneringen
  • Boodschappenlijstjes

Je moet je Android echter nog steeds ontgrendelen voor alles wat te maken heeft met:

  • Betalingen
  • Google Foto's
  • Verzoeken om andere apps te openen
  • Informatie met betrekking tot uw naam of adres

Hoe Google Assistant op vergrendelscherm uit te schakelen

Je kunt deze instelling snel uitschakelen als je geen persoonlijke resultaten meer op je vergrendelingsscherm wilt.

  1. Zeg 'Hey Google, open Assistent-instellingen'. of "OK Google, open Assistent-instellingen." Of open de app Instellingen op je smartphone en zoek de instellingen van de Google Assistent.
  2. Selecteer Personalisatie.

    Image
    Image
  3. Toggle off Lock screen persoonlijke resultaten.
  4. U kunt ook persoonlijke resultaten uitschakelen, waardoor Persoonlijke resultaten op het vergrendelscherm, Persoonlijke suggesties op het vergrendelscherm worden uitgeschakeld voordat u het vraagt, en Op koptelefoon allemaal tegelijk.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe stel je Google Assistant in?

    Houd de Home-knop ingedrukt of zeg " Hey Google" Als de Google Assistent is uitgeschakeld, krijg je de optie om het aan te zetten. Open vervolgens de Google-app en selecteer More > Settings > Voice > Voice Match en zorg ervoor dat Hey Google is ingeschakeld. Selecteer Voice model > Retrain voice model Volg de stappen om uw stem op te nemen.

    Hoe gebruik je "OK, Google" op het vergrendelscherm?

    Ga naar de instellingen van de Google Assistent om het horlogewoord 'OK, Google' op je vergrendelingsscherm in te schakelen. Tik op Vergrendelscherm onder Alle instellingen en schakel vervolgens Assistent toestaan in.

    Hoe kun je van een video je vergrendelingsscherm maken?

    Je kunt een video omzetten in je vergrendelingsscherm met een app van derden, zoals VideoWall. Nadat het is geïnstalleerd, selecteert u Choose Video, geeft u de app toegang tot uw mediabestanden, kiest u de video die u wilt gebruiken, bewerkt u deze en selecteert u Set Wallpaper.

Aanbevolen: