Pine64 introduceert nieuwe door Linux aangedreven e-Ink-tablet

Pine64 introduceert nieuwe door Linux aangedreven e-Ink-tablet
Pine64 introduceert nieuwe door Linux aangedreven e-Ink-tablet
Anonim

Pine64 heeft zojuist een nieuwe e-ink tablet met pen- en Linux-ondersteuning geïntroduceerd, bekend als PineNote.

Het bedrijf kondigde het product op zondag aan in een blogpost en zei dat het later dit jaar beschikbaar zou zijn om te verzenden naar early adopters voor $ 399. XDA-ontwikkelaars zeiden dat PineNote functies zal hebben zoals op ARM gebaseerde quad-core Rockchip RK3566-chipset, 4 GB RAM, 128 GB eMMC-flashopslag, twee microfoons, twee luidsprekers, 2,4/5GHz AC Wi-Fi en meer.

Image
Image

“Het 10,3 inch, 3:4 paneel heeft een resolutie van 1404×1872 (227 DPI), en kan 16 grijstinten weergeven. Het heeft een voorlicht met afstelling van koel (wit) tot warm (amberkleurig) licht”, schreef Pine64 in zijn blogpost.

“Wat dit in de praktijk betekent, is dat je het paneel naar wens kunt verlichten in donkere of donkere ruimtes. Voor degenen onder u die het niet weten, warm licht heeft meestal de voorkeur in zeer schemerige ruimtes, omdat het de belasting van de ogen aanzienlijk kan verminderen."

De PineNote heeft een krasbestendig scherm en verblindingsreducerend gehard glas. Bovendien zei het bedrijf dat het 7 mm dik is en 1 mm dunner is dan de Kindle Oasis 3.

De software die vanuit de fabriek voor de eerste batch wordt verzonden, is niet geschikt voor het maken van aantekeningen, het lezen van e-books of het schrijven van uw proefschrift.

Wat betreft de pen die bij de tablet wordt geleverd, zei Pine64 dat deze een zwakke LED-aan/uit-indicator, een knop voor de vorige/volgende pagina en een wisknop zou hebben.

Pine64 merkt op dat ze al veel interesse hebben gekregen in mensen die hopen de nieuwe PineNote te kopen, maar zei dat alleen ontwikkelaars die van plan zijn software te schrijven deze later dit jaar kunnen kopen.

“De software die vanuit de fabriek voor de eerste batch wordt verzonden, is niet geschikt voor het maken van aantekeningen, het lezen van e-books of het schrijven van uw proefschrift. Het kan zelfs niet opstarten in een grafische omgeving. We zijn echter enthousiast over wat je met dit apparaat gaat maken en we zijn klaar om de reis met je te maken, voegde het bedrijf eraan toe.

Dit wordt de eerste poging van het bedrijf om een tabletproduct te gebruiken, aangezien Pine64 zich eerder heeft gericht op de PinePhone en de PineBook Pro.

Aanbevolen: