Een nieuwe 'M1X'-aangedreven Mac mini is onderweg

Een nieuwe 'M1X'-aangedreven Mac mini is onderweg
Een nieuwe 'M1X'-aangedreven Mac mini is onderweg
Anonim

Huidige Intel-gebaseerde Mac mini's zijn in aantocht, met een nieuw Mac mini-model aangedreven door de "M1X"-chip op komst.

In het laatste nummer van zijn Power On-nieuwsbrief heeft Bloomberg's Mark Gurman onthuld dat de volgende Mac mini de huidige Intel-modellen zal vervangen. De nieuwe hardware zal gebruik maken van wat Apple's "M1X"-chip (een onofficiële naam) wordt genoemd, wat een stap hoger is dan de huidige M1-chip. Hij stelt ook dat de nieuwe Mac mini naar verwachting "in de komende maanden" zal verschijnen, mogelijk al in de herfst.

Image
Image

Hoewel er nog geen officiële details of afbeeldingen beschikbaar zijn, zegt Gurman dat de nieuwe Mac mini een bijgewerkt ontwerp zal krijgen dat past bij de bijgewerkte interne onderdelen.

De nieuwe Mac mini zal naar verluidt ook meer fysieke poorten bevatten dan het huidige model, maar waarvoor de extra poorten zijn, is niet gespecificeerd.

Het is nog niet bekend of de nieuwe Mac mini in dezelfde staat zal worden uitgebracht als de huidige modellen. Dat wil zeggen dat u mogelijk een monitor, toetsenbord en muis apart van de Mac mini zelf moet aanschaffen.

Image
Image

Als je echter een upgrade uitvoert, kun je waarschijnlijk je huidige setup gebruiken en gewoon de nieuwe Mac mini omwisselen. Je zou zelfs kunnen proberen je oude Mac als monitor te gebruiken.

Prijsdetails zijn ook nog niet bekend gemaakt, hoewel de nieuwe Mac mini waarschijnlijk iets meer zal kosten dan wat er nu beschikbaar is (tussen $699 en $1.099). Maar zonder aanvullende hardware-informatie is het puur speculatie.

Aanbevolen: