HomePod 15 Beta 5 Inclusief Ruimtelijke en Lossless Audio

HomePod 15 Beta 5 Inclusief Ruimtelijke en Lossless Audio
HomePod 15 Beta 5 Inclusief Ruimtelijke en Lossless Audio
Anonim

Apple biedt ondersteuning voor ruimtelijke en verliesvrije audio in de nieuwste HomePod 15-bèta, hoewel de opties mogelijk niet voor iedereen verschijnen.

Sommige HomePod 15 bètatesters hebben nieuwe schakelopties voor Dolby Atmos en Lossless Audio opgemerkt in de nieuwste versie (bèta 5). Nu zowel ruimtelijke als verliesvrije audio wordt getest, is het duidelijk dat Apple van plan is deze functies in de nabije toekomst publiekelijk uit te brengen op alle HomePods. HomePods kunnen momenteel Dolby Atmos gebruiken wanneer ze zijn aangesloten op een Apple TV 4K, maar deze update zou de functionaliteit uitbreiden tot buiten die specifieke beperking.

Image
Image

9to5Mac wijst erop dat deze functies echter niet voor alle HomePod 15 bètatesters verschijnen. Er is geen patroon in de distributie, maar als je de nieuwste HomePod 15-bèta samen met iOS 15 gebruikt, is het mogelijk om de Home-app te controleren. De schakelaars zijn te vinden in Home-instellingen > uw profiel > Media > Apple Music, als ze voor u beschikbaar zijn.

Image
Image

Eenmaal ingeschakeld, kan je HomePod muziek afspelen vanaf een ondersteund apparaat in beide formaten. U kunt dan uw favoriete nummers horen zonder enige vorm van audiocompressie (lossless) of met meeslepende surround sound (Dolby Atmos). Het lijkt er echter niet op dat u de twee opties tegelijkertijd kunt combineren.

Apple heeft nog geen streefdatum gegeven voor wanneer ruimtelijke en verliesvrije audio voor HomePods openbaar beschikbaar komt. Het is waarschijnlijk, hoewel niet gegarandeerd, dat het van plan is om de nieuwe functies samen met de openbare release van iOS 15 uit te rollen

Aanbevolen: