Android 12 Beta 3.1 Inclusief 'Ongoing Call'-chip en nieuwe meldingen

Android 12 Beta 3.1 Inclusief 'Ongoing Call'-chip en nieuwe meldingen
Android 12 Beta 3.1 Inclusief 'Ongoing Call'-chip en nieuwe meldingen
Anonim

De huidige bètaversie van Android 12 implementeert een nieuw ontwerp voor de meldingen en Snelle instellingen, evenals een melding 'lopend gesprek' in de app Telefoon.

Het bericht, of 'chip', zoals het wordt genoemd, is een pilvormig teken dat tijdens een gesprek boven aan het scherm van een telefoon verschijnt. Op de chip met een andere kleur staat een telefoonpictogram met de tijd ernaast om de duur van het huidige gesprek aan te geven.

Image
Image

Door de opnieuw ontworpen Snelle instellingen naar beneden te halen, worden enkele van de eerdere acties weergegeven die hebben plaatsgevonden en kunnen gebruikers het gesprek snel dempen of ophangen. Een andere nieuwe functie omvat een nieuwe klokinterface voor de stock-Android-app als onderdeel van het algehele herontwerp van Material You.

De nieuwe stijl van meldingen is bedoeld om een minder opdringerige versie te zijn van de huidige Bubble-meldingen. Momenteel vallen Bubbles naar beneden wanneer een melding wordt verzonden en zweven ze naar de zijkant. Dit ontwerp kan echter opdringerig zijn, omdat het het scherm kan verdoezelen waardoor de gebruikers de bubbel constant moeten verplaatsen.

Image
Image

De nieuwe functie en opnieuw ontworpen meldingen zijn alleen beschikbaar voor telefoons met Android 12 Beta 3.1, waaronder Google Pixel-, OnePlus- en Xiaomi-telefoons, om er maar een paar te noemen.

Het is niet bekend wanneer Google Android 12 voor alle smartphones zal uitbrengen, maar het is vermeldenswaard dat het bedrijf begin september nieuwe besturingssystemen uitbrengt, zoals te zien is bij de eerdere versies van Android 10 en Android 11.

Aanbevolen: