Lossless en Spatial Audio Hit Apple Music voor Android Beta

Lossless en Spatial Audio Hit Apple Music voor Android Beta
Lossless en Spatial Audio Hit Apple Music voor Android Beta
Anonim

De nieuwste Android-bèta van Apple Music heeft twee grote functies toegevoegd: ruimtelijke en verliesvrije audio.

Android-gebruikers die de bètaversie van Apple Music testen, zullen blij zijn te horen dat Apple in de meest recente update ondersteuning heeft toegevoegd voor ruimtelijke en verliesvrije audio. 9To5Google merkt op dat het alleen beschikbaar is in de bètaversie en ergens in de toekomst naar stabiele gebruikers moet worden uitgerold.

Image
Image

Als je de bèta hebt en je hebt geüpdatet naar de meest recente versie, vind je de optie om toegang te krijgen tot ruimtelijk luisteren op 'compatibele apparaten'. Apple zegt dat het Dolby Atmos al op duizenden nummers ondersteunt en een afspeellijst met die beschikbare nummers in de app heeft samengesteld. Dat zou het voor gebruikers gemakkelijker moeten maken om de wijzigingen die het systeem aanbrengt te vinden en te controleren.

Gebruikers kunnen naar het gedeelte Instellingen gaan, waar ze het nieuwe menu Audiokwaliteit kunnen bekijken om het type audio dat ze horen te wijzigen. De nieuwe opties omvatten hoge efficiëntie, hoge kwaliteit, verliesvrij en verliesvrij met hoge resolutie.

Bovendien introduceert de Android-bèta-update van Apple Music ook de optie om automatische crossfading in te schakelen. Gebruikers kunnen nog steeds handmatig een crossfade van maximaal 12 seconden selecteren, maar automatische crossfading bepa alt de hoeveelheid tijd die nodig is op basis van het nummer dat wordt afgespeeld. Ten slotte introduceert de nieuwe update ook verschillende zoekverbeteringen in de bibliotheek, waarvan Apple zegt dat ze het voor gebruikers gemakkelijker moeten maken om hun favoriete muziek sneller te vinden.

Image
Image

Je kunt deelnemen aan de bètaversie voor Apple Music op Android als je de wijzigingen wilt bekijken. Natuurlijk heb je nog steeds een apparaat nodig dat Dolby Atmos en verliesloze kwaliteitsbestanden van Apple ondersteunt als je alles wilt ervaren wat de nieuwe bèta-update van Apple Music te bieden heeft.

Aanbevolen: