Dell kondigt nieuwe monitoropstelling aan, inclusief een draagbare optie

Dell kondigt nieuwe monitoropstelling aan, inclusief een draagbare optie
Dell kondigt nieuwe monitoropstelling aan, inclusief een draagbare optie
Anonim

Dell heeft zijn nieuwe serie monitoren aangekondigd, inclusief een draagbare optie.

Volgens technieuwssite Gizmodo bestaat de nieuwe line-up uit een draagbare 14-inch monitor, een 24-inch monitor en verschillende 27-inch opties.

Image
Image

Het 14-inch scherm is 4,95 mm dik (minder dan een kwart inch) en ongeveer 1,3 pond. Het heeft een standaard aan de achterkant waarmee je het scherm tussen de 10 en 90 graden naar achteren kunt kantelen. Het scherm wordt geleverd met een Full HD IPS-scherm met een beeldverhouding van 16:9 en kan worden aangesloten op computers via een USB-C-kabel.

De 14-inch draagbare monitor kost $ 350 en is vanaf 31 augustus verkrijgbaar.

De monitoren voor videoconferenties zijn er in 24-inch en 27-inch modellen. Beide hebben 5-megapixelcamera's, ruisonderdrukkende microfoons en 5W-luidsprekers. Voor gamers ondersteunen ze ook AMD FreeSync, wat helpt bij het synchroniseren van de gameplay met het scherm en ze hebben een vernieuwingsfrequentie van 75 Hz.

De 24- en 27-inch monitoren kosten respectievelijk $ 440 en $ 600 en zullen op 7 september te koop zijn.

Image
Image

De laatste twee 27-inch monitoren zijn de high-end modellen. Deze monitoren kunnen via een USB-C-kabel worden aangesloten op een computer of laptop, maar slechts één heeft een 4K Ultra HD-resolutie. Ze hebben allebei de mogelijkheid om een aangesloten laptop op te laden en tegelijkertijd audio en video te streamen.

De reguliere monitor kost $ 500, terwijl de 4K-variant een prijskaartje van $ 620 heeft. Beide zijn nu te koop.

Aanbevolen: