Microsoft test nachtmodus voor Xbox-consoles

Microsoft test nachtmodus voor Xbox-consoles
Microsoft test nachtmodus voor Xbox-consoles
Anonim

Microsoft test een nieuwe nachtmodus voor zijn Xbox Series-consoles als onderdeel van zijn Alpha Skip-Ahead insider-programma.

De aankondiging werd gedaan op de Xbox Wire-nieuwsblog van het bedrijf, die details gaf over de functies van de nachtmodus, evenals informatie over de oplossingen die eraan komen.

Image
Image

Volgens de post kunnen spelers met de nachtmodus hun scherm dimmen en filteren, en het helderheidsniveau op de console en de controller-LED regelen. HDR kan ook worden geblokkeerd. HDR beïnvloedt het helderheidsniveau van een scherm door het getoonde detailniveau en contrast te verbeteren.

Gebruikers kunnen het blauwlichtfilter van de console plannen om in of uit te schakelen bij zonsopgang en zonsondergang, of de functie configureren om een ander schema te volgen.

Nachtmodus is momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers van het Alpha Skip-Ahead insider-programma, een groep die alleen wordt uitgenodigd en preview-versies van toekomstige releases ontvangt. Gamers kunnen lid worden van Alpha Skip-Ahead door zich aan te melden via de Xbox Insider Hub op hun consoles.

Image
Image

In dezelfde preview-build zijn enkele fixes geïmplementeerd, waaronder het oplossen van enkele taalproblemen op de console en een probleem op Xbox Cloud Gaming waardoor gebruikers bepaalde games niet konden starten. Andere oplossingen, waaronder enkele audioproblemen, komen eraan, volgens de post.

Momenteel is de nachtmodus beschikbaar voor Engelse gebruikers in het Alpha Skip-Ahead-programma, met lokalisatie in andere talen aan de gang. Microsoft moet nog zeggen wanneer deze functie en de andere fixes beschikbaar komen als permanente functies.

Aanbevolen: