Netflix-codes invoeren

Inhoudsopgave:

Netflix-codes invoeren
Netflix-codes invoeren
Anonim

Wat te weten

  • Als je een Netflix-code wilt gebruiken, voer je www.netflix.com/browse/genre/ in de adresbalk van een webbrowser in en voeg je de code aan het einde toe.
  • Netflix-codes ontgrendelen specifieke genrecategorieën die elke film en show uit dat genre tonen.
  • Netflix-codes zijn beschikbaar voor anime, Disney, horrorfilms, komedies en nog veel meer categorieën.

Netflix-codes zijn een reeks unieke cijfercombinaties die kunnen worden toegevoegd aan het officiële Netflix-websiteadres in je webbrowser om films en series in specifieke genres te bekijken. Er zijn Netflix-codes voor horrorfilms, Koreaanse shows en duistere komedies. Je kunt zelfs Netflix-codes vinden voor anime-producties en films voor verschillende leeftijdsgroepen.

Netflix-codes gebruiken

Als je Netflix-codes wilt gebruiken, heb je een webbrowser op een computer, tablet of smartphone nodig. Deze codes werken niet op settopboxen zoals de Apple TV.

Je kunt ook de webbrowser op je Xbox- en PlayStation-videogameconsole gebruiken. Smart TV-webbrowsers kunnen ook werken als u er een hebt geïnstalleerd.

  1. Open je favoriete webbrowser-app op je apparaat.
  2. Voer www.netflix.com/browse/genre/ in de adresbalk in.

    Om tijd te besparen, markeert u het bovenstaande adres, drukt u op Ctrl + C om het naar uw klembord te kopiëren, selecteert u de adresbalk in uw browser en druk op Ctrl + V om het te plakken. Je kunt ook tekst kopiëren en plakken op een aanraakapparaat door lang op te drukken.

    Image
    Image
  3. Typ of plak de Netflix-code die je wilt gebruiken achter het adres. Het zou er ongeveer zo uit moeten zien www.netflix.com/browse/genre/10118.

    Zorg dat er geen spaties tussen het adres en de code staan. De Netflix-code moet deel uitmaken van het webadres.

    Image
    Image
  4. Druk op Enter om de website te bezoeken. Je zou nu een pagina op de Netflix-website moeten zien die is gewijd aan een heel genre.

    Image
    Image
  5. Standaard toont de Netflix-codepagina een videovoorbeeld van een aanbevolen film of serie bovenaan en een verscheidenheid aan subgenres binnen het hoofdgenre hieronder. Alle films in dit genre die je in je Netflix-lijst hebt staan, worden bovenaan weergegeven, terwijl gepersonaliseerde aanbevelingen in de onderste rij worden weergegeven.

    Image
    Image
  6. Selecteer het rasterpictogram onder uw gebruikersprofiel om toegang te krijgen tot opties om alle films en shows in het specifieke genre op jaar van uitgave of alfabetisch te bekijken.

    Image
    Image
  7. Tik op het + pictogram om inhoud aan je lijst toe te voegen om later te bekijken. Je lijst wordt gesynchroniseerd met al je apparaten die hetzelfde Netflix-account gebruiken. Je kunt ook een film of serie op je apparaat afspelen en direct bekijken.

    Je kunt Netflix-programma's casten naar je tv vanuit de webbrowser van je apparaat met Chromecast. Android-smartphones en iPhones kunnen Netflix naar tv's streamen, terwijl je ook je Windows-laptop via HDMI op je tv kunt aansluiten of de inhoud draadloos kunt projecteren. Macs ondersteunen ook het streamen van inhoud naar een tv.

    Image
    Image

Bottom Line

Er is een absoluut enorm aantal Netflix-codes beschikbaar voor vrijwel elk genre dat beschikbaar is. Alle beschikbare codes voor Netflix kunnen worden bekeken in de volledige Netflix-codelijst.

Zijn er Netflix-codes voor Disney-inhoud?

Hoewel de overgrote meerderheid van Disney-shows en films is verplaatst van Netflix naar Disney's eigen streamingdienst, Disney Plus, is er nog steeds een kleine selectie content voor kinderen op Netflix die kan worden bekeken met behulp van de Netflix-code 67673.

Bestaan er Netflix-codes voor gratis toegang?

Het type Netflix-codes dat op deze pagina wordt behandeld, is bedoeld voor het bekijken van inhoud die alleen beschikbaar is voor gebruikers met een actief Netflix-abonnement. Codes die kunnen worden ingewisseld voor een gratis maand of twee Netflix-toegang, zijn meestal te vinden in cadeaubonnen. Deze kunnen worden gekocht in online winkels en fysieke winkels.

Netflix-cadeaubonnen kosten doorgaans geld, tenzij ze worden gewonnen in een wedstrijd of worden weggegeven als onderdeel van een soort promotiecampagne.

FAQ

    Kan ik Netflix-codes gebruiken op mijn smart-tv of smartphone?

    Nee. De Netflix-apps voor smart-tv's en mobiele apparaten ondersteunen geen codes. Gelukkig maken de apps het gemakkelijk om op genre te bladeren.

    Hoe krijg ik gratis Netflix?

    Netflix biedt niet langer een gratis proefperiode, maar je kunt iemand anders vragen zijn of haar account met je te delen als ze een abonnement hebben dat weergave op meerdere apparaten ondersteunt. Je kunt Netflix mogelijk gratis krijgen via een promotie bij je telefoonaanbieder.

    Hoe wijzig ik mijn regio op Netflix?

    Gebruik een VPN om uw IP-adres naar een ander land te routeren. Op die manier kun je alle Netflix ontgrendelen en inhoud bekijken die niet beschikbaar is in jouw regio.

    Hoe los ik Netflix-foutcodes op?

    Netflix-foutcodes kunnen worden veroorzaakt door netwerkproblemen, hardware- of softwareproblemen of Netflix zelf. Controleer eerst of Netflix niet beschikbaar is; als dit niet het geval is, start u uw apparaat opnieuw op en controleert u uw internetverbinding. Als je op een computer kijkt, schakel dan je adblocker uit.

Aanbevolen: