Mijn eerste week bij 'Portia

Inhoudsopgave:

Mijn eerste week bij 'Portia
Mijn eerste week bij 'Portia
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • In het begin ging het langzaam, maar het begon pas echt op te schieten toen ik nieuwe werkplaatsgereedschappen had gebouwd.
  • Er zijn hier lot mensen om elkaar te ontmoeten, maar de meesten van hen zijn tot nu toe erg vriendelijk geweest.
  • Het verkennen van oude grotten en ruïnes is veel spannender dan mijn oude baan thuis.
Image
Image

Beste mama en papa, Sorry dat ik je niet eerder heb geschreven, maar ik heb ervoor gezorgd dat ik dit per post kreeg nadat ik me hier had gevestigd. Het gaat goed met me! We waren alleen iets langer op zee dan verwacht omdat we onderweg een paar kleine buien moesten omrijden.

Het is nu iets meer dan een week geleden en ik denk dat ik eindelijk het leven van een bouwer onder de knie ga krijgen. De oude werkplaats op me laten wachten helpt zeker! Het was in ruwe staat, maar het kostte me maar een paar dagen om de gaten te dichten. Nu hoef ik me geen zorgen te maken over de wind (of insecten) die 's nachts binnenkomen, haha.

Gelukkig is het bed nog in goede staat, dus ik hoefde me geen zorgen te maken dat ik op de grond moest slapen. Eigenlijk wilde ik jullie allebei bedanken voor het sturen van nieuwe meubels voor het huis! Het lag al in mijn brievenbus toen ik hier aankwam, en het heeft de boel echt opgevrolijkt! De massagestoel lijkt een beetje veel, maar ik denk dat ik niet kan argumenteren met zoiets comfortabels.

(Bijna) Iedereen is hier zo aardig

Met alle reparaties heb ik nog maar net de tijd genomen om mezelf voor te stellen in de stad. Ik zei "hallo" tegen een paar mensen op weg naar binnen, maar ik denk niet dat dat telt. Hoe dan ook, ik ben erin geslaagd om bij de meeste winkels langs te gaan, en hoewel de eigenaren allemaal erg vriendelijk zijn, zijn hun spullen nogal duur. Het is in ieder geval duur voor iemand die hier net is komen wonen.

Image
Image

Er is maar deze ene man… Ik denk dat hij hier de nummer één bouwer is? Hoe dan ook, hij is een soort eikel. Ik hoop dat ik hem met genoeg tijd en moeite van de eerste plaats kan slaan en hem misschien een paar pinnen kan neerhalen. Ik weet het, ik weet het, het is een beetje kleinzielig, maar deze man werkt op mijn zenuwen. Ik ben er vrij zeker van dat veel mensen hier niet zo dol op hem zijn, eerlijk gezegd.

Iedereen die ik heb ontmoet, was echter cool. Mijn favoriete plek om rond te hangen was het Research Lab, waar Petra en Merlin werken, denk ik omdat ze een beetje nerdy zijn zoals ik. Waarschijnlijk ook omdat ik daar meer te weten kom over oude technologieën. Ik werk zelfs met hen samen om wat oude apparatuur te herstellen die ik in de nabijgelegen ruïnes heb gevonden!

O ja, de ruïnes

Ok, ja, ruïnes uit de oude wereld kunnen gevaarlijk zijn, maar ik ben echt voorzichtig. Het Civil Corps laat me wat spullen lenen om me te helpen rond te reizen en oude relikwieën te vinden, en de grotten in de stad zijn superveilig. Nou, oké, ik heb wel een paar verborgen kamers gevonden met wat kleine monsters erin, maar jullie hebben me allebei geleerd hoe ik mezelf moet verdedigen, weet je nog? En het heeft zeker geholpen, want ik heb die gemuteerde naaktslakken in pasta veranderd!

Image
Image

Het verkennen van de ruïnes was hier mijn favoriete tijdverdrijf. Ik vind het heerlijk om die verre blips in mijn tracker-bril te zien en dan mijn weg ernaartoe te graven om te zien wat ik vind. Ik heb op deze manier veel nuttige dingen in handen gekregen, zoals stroomkernen die de werkplaats dagenlang hebben laten draaien. Ik heb zelfs een bank gevonden! Ik moest het een beetje opruimen omdat het honderden jaren in steen was ingepakt, maar het is nog steeds verrassend gezellig!

Ik weet dat jullie allebei nerveus zijn omdat ik hier alleen ben, maar ik beloof je dat ik goed voor mezelf zal zorgen. Ik val (meestal) op een fatsoenlijke tijd in slaap, ook al lijken de dagen voorbij te vliegen. Ik denk er ook aan om te eten, zelfs als ik in beslag ben genomen door mijn werk. En zoals ik al zei, ik ben heel voorzichtig als ik de ruïnes in ga. Ik hoop dat ik tegen de tijd dat je langs kunt komen, in ieder geval een tweede bed kan krijgen, haha.

Hou van jullie allebei, - Rob

Aanbevolen: