Microsoft om zijn OneNote-apps op Windows te verenigen

Microsoft om zijn OneNote-apps op Windows te verenigen
Microsoft om zijn OneNote-apps op Windows te verenigen
Anonim

In het komende jaar zal Microsoft zijn OneNote-apps op Windows samenvoegen om gebruikers één enkele ervaring op het hele platform te bieden.

De aankondiging werd gedaan op de Tech Community-blog van Microsoft, waarin staat dat de unificatie zal plaatsvinden via een reeks updates en een herontwerp zal bevatten, evenals enkele nieuwe functies.

Image
Image

Momenteel zijn er twee versies van de OneNote-app op Windows: de app die is geïnstalleerd met Office en OneNote voor Windows 10, verkrijgbaar in de Microsoft Store.

De OneNote-app krijgt een aantal nieuwe functies, evenals de exclusieve functies van OneNote voor Windows 10. Dit omvat de donkere modus, verbeterde Math Assistant-besturing en een overzicht van alle notities die in verschillende apps zijn gemaakt.

Nieuwe functies zijn onder meer de nieuwste pen- en inktupdates van Microsoft, een nieuwe lay-outoptie voor de gebruikersinterface die kan worden geconfigureerd en andere die het bedrijf nog moet onthullen.

Mensen die de OneNote-app al gebruiken die op Office is geïnstalleerd, hoeven niets anders te doen dan te wachten op de updates terwijl ze worden uitgerold. Voor degenen die OneNote voor Windows 10 gebruiken, zal Microsoft een in-app-uitnodiging sturen om te upgraden, maar die uitnodigingen zullen pas in de tweede helft van 2022 verschijnen.

Image
Image

Voor organisaties met personeel dat OneNote voor Windows 10 gebruikt, zal er in de toekomst een aankondiging worden gedaan om de overgang naar de nieuwe app soepel te laten verlopen, zegt Microsoft. Het bedrijf zegt verder dat voor personeel dat de OneNote-app in Office gebruikt, niets vereist is en dat OneNote automatisch zal upgraden.

Wat betreft de macOS-, web- en smartphoneversies van OneNote, heeft Microsoft gezegd dat deze platforms niet zullen worden beïnvloed door deze nieuwe aankondiging, maar het bedrijf is van plan te blijven investeren in manieren om de OneNote-ervaring te verbeteren.

Aanbevolen: