Snaps importeren van brillen

Inhoudsopgave:

Snaps importeren van brillen
Snaps importeren van brillen
Anonim

Wat te weten

  • Op Android met Wi-Fi Direct gebeurt het importeren achter de schermen automatisch rechtstreeks naar Memories in de Snapchat-app.
  • Op iOS verschijnt, eenmaal in Memories in de Snapchat-app, een optie om Import Snaps van Spectacles bovenaan het scherm.
  • Vanuit Memories kun je Snaps opslaan in de filmrol van je telefoon en je Snaps verzenden naar wie je maar wilt, net als elke andere Snap.

Dit artikel legt uit hoe je Snaps van Snapchat-brillen importeert naar een gekoppeld iOS- of Android-apparaat.

Eenmaal geïmporteerd, worden Snaps standaard verwijderd van je Spectacles, waardoor er ruimte vrijkomt.

Hoewel de meeste Android-apparaten automatische Snap-import ondersteunen, hebben iOS-apparaten maar een paar tikken en een paar seconden nodig om Snaps van Spectacles te importeren, dus maak je geen zorgen over veel ongemak bij het gebruik van Spectacles op iOS.

Snaps importeren op Android

Met de release van Android 4.0 in 2011 kwam Wi-Fi Direct-ondersteuning: een draadloze technologie die zeer snel grote hoeveelheden gegevens kan overbrengen tussen apparaten in de buurt zonder het gebruik van een router.

Hoewel je misschien moet bevestigen dat je specifieke apparaat Wi-Fi Direct ondersteunt met een eenvoudige online zoekopdracht, ondersteunen de meeste Android-apparaten tegenwoordig de technologie.

Met Wi-Fi Direct hoeft een Android-gebruiker met Spectacles die aan zijn telefoon is gekoppeld alleen maar Snaps te maken en deze worden automatisch geïmporteerd in het tabblad Snapchat Memories, toegankelijk door omhoog te vegen vanaf de camera in de Snapchat-app.

Snaps importeren op iOS

Apple heeft ervoor gekozen om de Wi-Fi Direct-ondersteuning in iOS stop te zetten en zich te concentreren op hun eigen draadloze technologie genaamd AirDrop.

Helaas ondersteunt Snapchat AirDrop niet op dezelfde manier als Wi-Fi Direct, dus je kunt Snaps niet automatisch importeren op iOS.

Gelukkig hoef je op iOS alleen maar de Snapchat-app te gebruiken, omhoog te vegen vanaf de camera en bovenaan het scherm op importeren te tikken.

Image
Image

Afhankelijk van je iOS-versie (iOS 11 en hoger of iOS 10) zal er een enkele pop-up zijn of een paar pop-ups met instructies die je helpen om verbinding te maken met je Spectacles. Vervolgens verschijnen je Snaps ook op het tabblad Herinneringen.

Opmerkingen over Snapchat Spectacles Snaps

Het importeren van Snaps van Spectacles is ontworpen om niet veel input van de gebruiker te vereisen, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden

  • iOS-gebruikers hebben de mogelijkheid om Spectacles Home Wi-Fi Import in te schakelen, wat betekent dat wanneer ze verbonden zijn met je thuisnetwerk en aangesloten zijn, Spectacles hun Snaps automatisch naar je telefoon uploadt.
  • Als je Android-apparaat geen Wi-Fi Direct ondersteunt, kun je op het tabblad Herinneringen op de knop Importeren tikken, zoals op iOS.
  • Video's en foto's die met Spectacles zijn gemaakt, zijn opgemaakt in cirkels (de lenzen op de bril), dus als ze in Snapchat worden bekeken, kan iedereen zijn apparaat draaien om meer van de afbeelding te zien.

FAQ

    Hoeveel Snaps kunnen mijn Spectacles bevatten?

    Spectacles kunnen maximaal 150 videosnaps of 3.000 stilstaande Snaps bevatten. De totale capaciteit kan variëren, afhankelijk van de lengte van je video's. Snaps worden automatisch verwijderd uit de opslag van Spectacles nadat ze naar je telefoon zijn geïmporteerd.

    Hoe upload ik mijn foto's en video's naar Snapchat?

    Tik op het tabblad Camera op het pictogram Herinneringen (de overlappende foto's) onder de knop Camera en tik vervolgens op Camerarol. Om een foto of video te bewerken, tikt u op de drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteert u Edit Photo of Edit Snap.

    Hoe bescherm ik mijn privacy op Snapchat?

    Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om je privacy op Snapchat te beschermen, zoals het instellen van tweefactorauthenticatie en bepalen wie contact met je kan opnemen of je Verhalen kan zien. Je kunt je Snaps zelfs met een wachtwoord beveiligen met de functie 'Alleen mijn ogen'.

Aanbevolen: