Hoeveel snaps kunnen een bril bevatten?

Inhoudsopgave:

Hoeveel snaps kunnen een bril bevatten?
Hoeveel snaps kunnen een bril bevatten?
Anonim

Wat te weten

  • Spectacles kan tot 150 video Snaps of 3.000 stilstaande Snaps opslaan.
  • Videolengte, en hoeveel video's en foto's je al hebt opgeslagen, zal van invloed zijn op hoeveel van elk je kunt maken.
  • Nadat ze zijn geïmporteerd en op je telefoon zijn geback-upt, worden Snaps automatisch verwijderd uit de opslag van Spectacles.

Dit artikel legt uit hoeveel Snaps je Spectacles kunnen bevatten en hoe je de opslagruimte van je bril kunt maximaliseren en voorkomen dat deze maximaal wordt benut.

Hoewel Spectacles slechts een bepaald aantal foto's en video's kan opslaan, aangezien Snaps bij het importeren van uw Spectacles worden verwijderd, wat vaak zal gebeuren, worden de opslaglimieten van Spectacles bijna nooit bereikt, zelfs niet wanneer u veel foto's maakt en video's.

Hoe lang kun je opnemen op een bril?

Als je alleen video opneemt, kun je tot 150 videofragmenten maken, maar dit hangt af van hoe lang je video's zijn.

Langere video's betekenen in totaal minder Snaps, en aangezien de meeste mensen niet uitsluitend video's of foto's maken en liever een combinatie van beide, heeft dit ook invloed op hoeveel je kunt opnemen.

Gelukkig worden echter alle Snapchat Spectacles-video's opgenomen in HD, en als je een bril van de tweede of derde generatie hebt, neem je ook op met 60 frames per seconde.

Hoeveel foto's kun je maken op een bril?

U kunt in één keer 3.000 foto Snaps op uw bril opslaan. Dit wordt echter natuurlijk beïnvloed door ook video's op je Spectacles te hebben, waardoor er minder ruimte is voor foto's.

Snapchat Spectacles-foto's worden ook in cirkels genomen, in tegenstelling tot de rechthoekige schermen van telefoons. Dit betekent dat wanneer je een Snap bekijkt, of wanneer iemand anders een Snap opent die je hem stuurt, je zijn telefoon kan draaien om meer van de afbeelding te zien.

Waar foto's worden opgeslagen op brillen

Totdat ze geïmporteerd worden, worden Snaps opgeslagen op de Spectacles zelf. Nadat ze zijn geïmporteerd, worden Snaps standaard uit Spectacles verwijderd en opgeslagen in het gedeelte Herinneringen van de Snapchat-app.

Vanuit Herinneringen kun je Snaps sturen naar wie je maar wilt en de afbeelding ook rechtstreeks op je telefoon opslaan voor gebruik buiten de Snapchat-app.

Image
Image

Om toegang te krijgen tot Snapchat Memories, open je gewoon de applicatie en veeg je omhoog: Dit zal je Memories-tab openen.

Als je Snaps niet automatisch in Memories worden geïmporteerd, verschijnt er een pop-up in Memories die je de mogelijkheid geeft om Snaps uit Spectacles te importeren, wat slechts enkele seconden duurt.

Als gevolg van dit alles worden Snaps vrij regelmatig van Spectacles naar je gekoppelde telefoon verplaatst, dus er worden nooit veel Snaps op de Spectacles zelf opgeslagen, aangezien Snaps van je Spectacles worden verwijderd wanneer ze worden geïmporteerd.

FAQ

    Hoe importeer ik Snaps van mijn Spectacles?

    Android importeert automatisch Snaps naar je Snapchat-herinneringen. Van daaruit kunt u Snaps opslaan in de filmrol van uw telefoon. Op iOS zie je de optie om Snaps van Spectacles te importeren in je Snapchat-herinneringen.

    Hoe neem ik een bril op van 30 seconden?

    Druk drie keer op de drukknop. De eerste keer drukken start de opname gedurende 10 seconden, en volgende keren wordt de opname verlengd met 10 seconden voor maximaal 30 seconden.

    Hoe zet ik mijn Snapchat Spectacles uit?

    Er is geen manier om Snap Spectacles uit te schakelen. Op een volledige lading zou je Spectacles de hele dag mee moeten gaan bij matig gebruik.

Aanbevolen: