IOS 15 zal een ingebouwde Multi-Factor Authenticator bevatten

IOS 15 zal een ingebouwde Multi-Factor Authenticator bevatten
IOS 15 zal een ingebouwde Multi-Factor Authenticator bevatten
Anonim

iOS 15 zal verschillende nieuwe functies en toevoegingen bevatten, waaronder een ingebouwde authenticator.

Apple heeft iOS 15 aangekondigd en veel van zijn functies maandag tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC) gedetailleerd. Hoewel het bedrijf verschillende toevoegingen aan het bijgewerkte besturingssysteem heeft besproken, was er gewoon niet genoeg tijd om ze allemaal te behandelen. Een die erin slaagde onder de radar te glippen, is de introductie van een authenticator, vergelijkbaar met Authy of Google Authenticator.

Image
Image

MacRumors meldt dat het meegeleverde authenticatiesysteem iOS-gebruikers in staat zal stellen verificatiecodes voor hun verschillende accounts rechtstreeks vanuit de Instellingen-app van de iPhone te genereren.

Multi-factor authenticatie (soms ook wel two-factor authenticatie of 2FA genoemd) is een van de veiligste manieren geworden om bescherming toe te voegen aan uw online accounts. In het verleden vertrouwden gebruikers op apps van derden, zoals Google Authenticator, hoewel het meegeleverde authenticatiesysteem van Apple de noodzaak zou wegnemen om op die apps van derden te vertrouwen.

Forbes merkt op dat de toevoeging van een authenticator gewoon een nieuwe stap is in het doel van Apple om gebruikers betere bescherming te bieden.

Multi-factor authenticatie (soms ook wel two-factor authenticatie of 2FA genoemd) is een van de veiligste manieren geworden om bescherming toe te voegen aan uw online accounts.

iOS 15 bevat ook Mail Privacy Protection, dat uw IP-adres verbergt om het volgen van e-mail te verminderen, evenals een app-privacyrapport, waarin wordt beschreven welke apps uw camera, locatie, foto's en andere sleutels hebben gebruikt delen van uw telefoon die toegang kunnen geven tot privégegevens.

iOS 15 wordt later dit najaar verwacht en de openbare bèta wordt in juli gelanceerd voor degenen die het willen uitproberen vóór de lancering.

Aanbevolen: