Wat is fuboTV en hoe gebruik je het?

Inhoudsopgave:

Wat is fuboTV en hoe gebruik je het?
Wat is fuboTV en hoe gebruik je het?
Anonim

Met de fuboTV live televisiestreamingservice kunnen snoersnijders live sport- en televisieprogramma's bekijken zonder een kabel- of satellietabonnement. Als je alleen voor de kabel beta alt om naar sport te kijken, dan is fuboTV wat je nodig hebt.

Aanmelden voor fuboTV

Je kunt je aanmelden voor een gratis proefperiode van 7 dagen om te zien wat fuboTV allemaal te bieden heeft. U moet uw creditcardnummer en factuurgegevens opgeven om u aan te melden, maar er worden pas kosten in rekening gebracht als de proefperiode afloopt. Om uw lidmaatschap te starten:

  1. Ga naar fubo.tv en selecteer Start gratis proefversie.

    Image
    Image
  2. Voer uw gegevens in en selecteer Doorgaan. U kunt er ook voor kiezen om u aan te melden met uw Facebook- of Google-account.

    Image
    Image
  3. Selecteer Start gratis proefperiode onder het gewenste abonnement.

    Image
    Image

    Het Elite-abonnement biedt geen gratis proefperiode. Je kunt later upgraden naar dit abonnement als je nu voor een van de andere abonnementen kiest.

  4. Selecteer de gewenste add-ons en selecteer vervolgens Doorgaan naar de laatste stap.

    Image
    Image
  5. Voer uw creditcardgegevens in en selecteer vervolgens Begin met kijken naar fuboTV.

    Image
    Image

fuboTV-abonnementen en beschikbaarheid

Sommige tv-streamingservices bieden veel verschillende abonnementen, maar fuboTV houdt het vrij eenvoudig. Er zijn maar drie plannen:

  • fubo Family: Wordt geleverd met 112 kanalen, waaronder sportnetwerken zoals NBCSN en FS1, regionale sportnetwerken en kabelnetwerken zoals A&E, Bravo en FX.
  • fubo Latino: Wordt geleverd met 32 Spaanstalige zenders, waaronder sportnetwerken zoals Fox Deportes, en kabelnetwerken zoals Univision en Nat Geo Mundo.
  • fubo Elite: Wordt geleverd met 159 kanalen, waaronder het kookkanaal, DIY Network, PeopleTV, BBC World News en TeenNick.

Heeft fuboTV lokale kanalen?

Net als veel andere online televisiestreamingdiensten, biedt fuboTV lokale zenders in gebieden waar de dienst contracten heeft met lokale filialen. Afhankelijk van de mediamarkt waarin je leeft, kan fuboTV lokale CBS-, Fox-, NBC- of zelfs Telemundo-kanalen aanbieden.

Als je in een mediamarkt woont waar fuboTV geen lokale zenders aanbiedt, heb je nog steeds toegang tot on-demand content. Voor een volledige lijst van de steden waar lokale zenders beschikbaar zijn, zie het Helpcentrum van fuboTV.

Hoeveel programma's kun je tegelijk bekijken op fuboTV?

Er is geen limiet op het aantal programma's dat je tegelijk kunt bekijken met fuboTV, maar er is een limiet op het aantal apparaten dat de service op een bepaald moment met hetzelfde account kan gebruiken. Dat beperkt in wezen ook het aantal shows dat u kunt bekijken, maar u kunt een extra vergoeding betalen om uw limiet te verhogen. Andere add-ons zijn onder meer verhoogde DVR-capaciteit en premiumkanalen zoals Showtime. Om add-ons te kopen, ga naar Mijn profiel > Beheer Add-ons

Image
Image

Als u uw fuboTV-abonnement wilt annuleren voordat de proefperiode afloopt, gaat u naar Mijn profiel > Mijn account en selecteert u Abonnement opzeggen.

Bottom Line

Om de beste videokwaliteit te bereiken, raadt fuboTV een minimale internetdownloadsnelheid van 20 Mbps aan. Alles wat lager is, kan leiden tot bufferen of stotteren.

Live sport kijken op fuboTV

Er zijn een paar verschillende manieren om liveshows en sport op fuboTV te bekijken. Als u naar een specifieke sport wilt kijken, selecteert u een sport bovenaan de pagina, bladert u door de lijst met wedstrijden om er een te vinden die u wilt bekijken en selecteert u Live kijken of Record om het later te bekijken.

Image
Image

Heeft fuboTV een DVR?

Met fuboTV heb je de mogelijkheid om live sport en andere shows op te nemen. De standaardabonnementen bevatten 250 uur DVR-ruimte, terwijl het Elite-abonnement 1000 uur aan ruimte biedt. Selecteer Opnames om games te bekijken die je hebt opgenomen, of om de games te bekijken die je op de DVR hebt ingesteld om op te nemen.

Image
Image

Bottom Line

Naast live televisieshows en sport, biedt fuboTV ook on-demand content die je kunt bekijken wanneer je maar wilt. Als je in een gebied woont waar fuboTV je geen live lokale kanalen kan bieden, heb je nog steeds toegang tot on-demand inhoud van CBS, FOX, NBC en de meeste kabelkanalen die de service aanbiedt.

Kun je films huren van fuboTV?

Sommige online televisiestreamingdiensten bieden filmverhuur aan, maar fuboTV niet. De service bevat veel on-demand films die u gratis kunt bekijken, en veel van de live streaming-kanalen spelen ook films af, maar er is geen optie om nieuwere films te huren.

FAQ

    Is fuboTV gratis?

    Nee. Na de gratis proefperiode van een week, moet u een maandelijks abonnementsgeld betalen om fuboTV te kijken. Het kanaal biedt een verscheidenheid aan abonnementen op verschillende prijspunten met verschillende functies. Zorg ervoor dat u de aangeboden abonnementen bekijkt voordat u zich aanmeldt.

    Hoe verhoudt fuboTV zich tot andere streamingdiensten zoals Hulu?

    FuboTV biedt een verscheidenheid aan inhoud, van tv-programma's tot films, maar de focus van het kanaal ligt vooral op live sport. Diensten zoals Netflix en Hulu bieden bredere soorten shows, maar niet zoveel sportinhoud als fuboTV.

Aanbevolen: