Bang & Olufsen kondigt nieuwe Beoplay EQ-oordopjes aan

Bang & Olufsen kondigt nieuwe Beoplay EQ-oordopjes aan
Bang & Olufsen kondigt nieuwe Beoplay EQ-oordopjes aan
Anonim

Bang &Olufsen's nieuwe Beoplay EQ ruisonderdrukkende draadloze oordopjes zien eruit alsof ze Apple's AirPods Pro wat concurrentie kunnen geven, zij het tegen een hogere prijs.

De nieuw onthulde oordopjes bieden een aantal indrukwekkende, hoogwaardige functies die in de meeste gevallen de AirPods Pro overtreffen. Het nadeel is dat Beoplay EQ's ook bijna twee keer zoveel kosten als de duurdere draadloze oordopjes van Apple, evenals de eigen E8-modellen van de derde generatie van B&O.

Image
Image

Zowel de Beoplay EQ als AirPods bieden actieve ruisonderdrukking (ANC) en zijn vergelijkbaar beoordeeld op stof- en waterbestendigheid. De Beoplay EQ-knoppen bieden echter iets geavanceerdere Bluetooth-connectiviteit (5,2 vergeleken met AirPods' 5.0) en de batterijen gaan tot twee uur langer mee als ANC is ingeschakeld. Het is vermeldenswaard dat AirPods Pro tot 24 uur meegaat als rekening wordt gehouden met de oplaadcassette, terwijl Beoplay EQ's met een oplaadcassette ongeveer 20 uur meegaan.

Image
Image

Beoplay EQ's zijn ook iets kleiner dan AirPods Pro, met de oortelefoons van 24 x 22 x 27 millimeter versus de 22 x 31 x 24 millimeter van Apple. De oplaadcassette voor de Beoplay EQ-oordopjes is echter iets groter en meet 77 x 40 x 26 in vergelijking met de AirPods Pro's 61 x 45 x 22 (ook in mm). De Beoplay EQ-knoppen zijn ook ongeveer drie gram zwaarder dan AirPods Pro (8 g versus 5,4 g). Hoewel de verschillen in grootte en gewicht niet zo groot zijn dat ze een aanzienlijk verschil zouden maken in comfort of draagbaarheid.

Volgens de website van Bang & Olufsen zijn de Beoplay EQ-oordopjes beschikbaar voor aankoop - sorry, nog geen voorbestellingen - op 19 augustus, met een prijskaartje van $ 399 (tegenover $ 249 voor AirPods Pro).

Aanbevolen: