Top Windows e-mailclients voor beginners

Inhoudsopgave:

Top Windows e-mailclients voor beginners
Top Windows e-mailclients voor beginners
Anonim

Als je een Windows-gebruiker bent die net begint te leren over e-mail, heb je misschien moeite om de juiste toepassing te kiezen. Uw beste keuze is wellicht een eenvoudige e-mailclient die veilig, gebruiksvriendelijk en boordevol helpopties is. Zoek ook naar goede exportfunctionaliteit, zodat je gemakkelijk de overstap kunt maken als je toe bent aan een krachtiger programma.

Hier zijn een paar Windows-e-mailclients die aan deze criteria voldoen.

Geprobeerd en waar: AOL Mail

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis en gemakkelijk.
  • Biedt alle basisfuncties zonder complexe functies te introduceren.

Wat we niet leuk vinden

  • Toekomst van AOL is onzeker.
  • De meeste ervaren e-mailers deinzen terug voor het AOL.com-domein.

De grootvader van het stel, AOL-e-mail (voorheen bekend als AIM-mail) is in ontwikkeling sinds het bedrijf in 1993 voor het eerst online toegang aanbood met het iconische "You've got mail!" alert. AOL-e-mail blijft populair onder degenen die het gebruiksgemak, de goede spamfilters en de virusbescherming waarderen. Bovendien kun je een gratis AOL-e-mailadres kiezen en 25 MB opslaan in foto- en videobijlagen.

Windows' standaard e-mailclient: Windows Mail

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Stock-programma in Windows 10, niet nodig om te downloaden.

  • Voortdurend verbeteren.

Wat we niet leuk vinden

  • Te kaal voor complex mailbeheer.
  • Sommige functies worden beheerd op accountniveau, in plaats van op applicatieniveau.

Als je Windows hebt, heb je Windows Mail, dat alles bevat wat je nodig hebt om je e-mailleven te beginnen. Grafisch ziet de interface er serieuzer en zakelijker uit dan andere, maar dat betekent niet dat je er geen plezier mee kunt hebben. Als je gewend bent aan het Windows-ecosysteem, bouwt Mail voort op wat je al weet om een soepele ervaring te bieden. Als je ooit Outlook Express hebt gebruikt, zul je Mail heel gemakkelijk vinden, omdat het Outlook Express heeft vervangen als de standaard e-mailclient van Windows.

Bekende interface: Mozilla Thunderbird

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis, op zichzelf staand e-mailprogramma (geen webinterface).
  • Lange staat van dienst op het gebied van onderhoud en ontwikkeling van functies.

Wat we niet leuk vinden

  • Misschien te ingewikkeld voor sommige nieuwelingen.
  • Niet het mooiste programma ter wereld.

Net als AOL biedt Mozilla Thunderbird een gratis e-mailadres en eenvoudige installatie. De volledige functieset is goed genoeg verpakt om nog steeds intuïtief te zijn voor beginners. Het toevoegen van een nieuw contact gaat net zo snel als het klikken op een ster in een e-mail die je hebt ontvangen, en je wordt er automatisch aan herinnerd als je e-mail een bijlage vermeldt die je bent vergeten toe te voegen. Als u bekend bent met de interface met tabbladen van de meeste browsers, zullen de tabbladen van Thunderbird helemaal geen leercurve opleveren.

Aanbevolen: