OnePlus kondigt de release aan van de 10 Pro 5G in de VS en Canada

OnePlus kondigt de release aan van de 10 Pro 5G in de VS en Canada
OnePlus kondigt de release aan van de 10 Pro 5G in de VS en Canada
Anonim

Een paar maanden na de Chinese lancering komt de OnePlus 10 Pro 5G-smartphone eindelijk aan in de Verenigde Staten en Canada.

Aangedreven door Qualcomm's Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Platform, heeft de 10 Pro een 6,7-inch AMOLED-scherm gemaakt van Corning Gorilla Glass Victus, een 5000 mAh-batterij met snel opladen en 8 GB RAM. Opvallende kenmerken zijn onder meer een camerasysteem met meerdere lenzen met een nieuwe ultrabrede optie en een koelsysteem om ervoor te zorgen dat de telefoon op een comfortabele temperatuur blijft.

Image
Image

De hoge kwaliteit van het scherm is te danken aan de 120 Hz verversingssnelheid en Dual Color Calibration die een hoge kleurnauwkeurigheid leveren bij verschillende helderheidsniveaus. Er is ook AI Adaptive Brightness, waarbij het apparaat je weergavevoorkeuren leert en deze dienovereenkomstig aanpast.

Om aan de eisen van het scherm te voldoen, heeft de batterij van de 10 Pro 65 W SUPERVOOC bekabeld opladen, waardoor deze in 34 minuten volledig kan worden opgeladen. Het ondersteunt ook 50 W AIRVOOC draadloos opladen, wat met 47 minuten iets langzamer is.

Aan de achterkant bestaat het camerasysteem uit een 8 MP telelens, 48 MP hoofdlens en 50 MP ultragroothoeklens, die foto's tot 150 graden kunnen maken. Migreren van de OnePlus 9 is Hasselblad Camera for Mobile, waardoor de camera's aan de achterkant foto's kunnen maken in 10-bits kleur voor een hogere beeldgetrouwheid in vergelijking met de 8-bit-standaard.

Image
Image

Om het toestel koel te houden, heeft OnePlus ook een 3D passief koelsysteem toegevoegd. Het bestaat uit een dampkamer, een grafeenfilm en koperkoolstof op het moederbord.

De 10 Pro is beschikbaar voor pre-order voor $ 899, in Volcano Black of Emerald Forest, en wordt vanaf 14 april verzonden.

Aanbevolen: