Hoe Apple Watch-activiteit op een Mac of MacBook te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Apple Watch-activiteit op een Mac of MacBook te bekijken
Hoe Apple Watch-activiteit op een Mac of MacBook te bekijken
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik een app van derden om uw Apple Watch- en iPhone-activiteitsgegevens te synchroniseren met uw Mac.
  • Exporteer gegevens vanuit de Gezondheid-app op de iPhone en stuur deze naar je Mac.
  • Maak een screenshot van je activiteit van Apple Watch of iPhone en open deze in Foto's op je Mac.

In dit artikel worden drie manieren uitgelegd om gegevens van de Activiteit-app op je Apple Watch op je Mac te bekijken. Hierdoor kunt u uw gegevens bekijken en bekijken op een mooi groot scherm.

Synchroniseren met een app van derden

He alth Auto Export is een app van derden en overbrugt de kloof voor het bekijken van gegevens van de Activiteit-app op je Mac. De app synchroniseert deze gegevens van je iPhone (gekoppeld aan je Apple Watch) naar je Mac of iPad. Zorg er dus voor dat je de app zowel op je iPhone als op je Mac (of iPad) installeert.

Zodra je He alth Auto Export hebt geïnstalleerd en klaar bent om je gegevens te bekijken, open je de app op je Mac. Gebruik dan de navigatie aan de linkerkant, te beginnen met de snelle opties bovenaan.

  1. Selecteer Recent om een momentopname te zien van al je laatste activiteiten. Dit omvat alles, van actieve energie en standtijd tot stappentelling en loopsnelheid.

    Image
    Image
  2. Kies Workouts om details over je trainingsroutines te zien. Begin met het kiezen van een datumbereik zoals vandaag, gisteren of de afgelopen 30 dagen en selecteer vervolgens een training om te bekijken.

    Image
    Image
  3. Kies Export om een CSV- of JSON-bestand van je activiteitsgegevens te maken. Selecteer het Datumbereik, Interval en Exportformaat. Om de gegevens aan te passen, klikt u op Select He alth Metrics en vinkt u de cirkels aan voor de gewenste items. Klik op Export en open het bestand.

    Image
    Image
  4. Onder de drie snelle opties bovenaan de navigatie ziet u de afzonderlijke categorieën. Klik om een categorie uit te vouwen en selecteer vervolgens een item om te bekijken. U ziet een grafiek met uw gegevens, u kunt de periode en het interval kiezen en zelfs een bepaald item exporteren.

    Image
    Image

He alth Auto Export is gratis en biedt een verscheidenheid aan extra functies op basis van het abonnement dat u selecteert. Dus als je van plan bent om de gegevens van je Activiteit-app vaak te bekijken, kun je een van de betaalde abonnementen overwegen die beschikbaar zijn via in-app-aankopen.

Exporteer uw gezondheidsgegevens

Een andere optie om te overwegen is een export vanuit de Gezondheid-app op je iPhone. De gegevens zijn meer bedoeld voor gezondheidsdoeleinden door items zoals klinische gegevens en trainingsroutes te verstrekken. U kunt het echter nuttig vinden als u van plan bent het naar een andere locatie op uw Mac te importeren.

  1. Open de Gezondheid-app op je iPhone.
  2. Tik op je profielpictogram of foto in de rechterbovenhoek.
  3. Scroll naar de onderkant van het scherm en tik op Alle gezondheidsgegevens exporteren.
  4. Bevestig deze actie door op Exporteren te tikken. U ontvangt dan een klein bericht waarin wordt uitgelegd dat de export wordt verwerkt.
  5. Als u klaar bent, ziet u uw deelbladweergave onderaan. Veeg omhoog en selecteer de optie die je wilt gebruiken om het bestand naar je Mac te sturen.

    Image
    Image

Maak een screenshot van Apple Watch of iPhone

Hoewel niet ideaal, je kunt altijd een screenshot maken van de gewenste activiteitsgegevens en die afbeelding vervolgens naar je Mac sturen of openen in de Foto's-app.

  • Op Apple Watch, open de Activiteit-app en ga naar de gegevens die je wilt vastleggen. Druk tegelijkertijd op de Digital Crown en de zijknop om een screenshot op uw horloge te maken.
  • Op de iPhone kun je de Fitness-app (voorheen Activiteit) of de Gezondheid-app gebruiken, afhankelijk van de gegevens die je wilt vastleggen. Aangezien het proces varieert, bekijk je onze instructies voor het maken van een screenshot op je iPhone-model.

U kunt vervolgens de schermafbeelding van uw Apple Watch of iPhone naar uw Mac sturen met de door u gewenste methode. Maar nog beter, als je de Foto's-app synchroniseert, zou je die schermafbeeldingen in de Foto's-bibliotheek op je Mac moeten zien.

Image
Image

Totdat Apple gebruikers een ingebouwde tool geeft voor het weergeven van Apple Watch-activiteitsgegevens op Mac, heb je deze drie voldoende tijdelijke oplossingen. Welke kies je?

FAQ

    Hoe ontgrendel ik een Mac met mijn Apple Watch?

    Als u uw Mac wilt ontgrendelen met uw Apple Watch, stelt u de functie voor automatisch ontgrendelen in. Ga op je Mac naar het Apple-menu > Systeemvoorkeuren > Beveiliging en privacy en vink het vakje aan naast Laat uw Apple Watch uw Mac ontgrendelen Uw Mac wordt automatisch ontgrendeld wanneer de Apple Watch in de buurt is.

    Hoe ontgrendel ik een Mac met Sierra met mijn Apple Watch?

    Een Mac met macOS Sierra is niet compatibel met de automatische ontgrendelfunctie van Apple Watch. Je hebt een Mac met macOS High Sierra of hoger nodig om je Mac te ontgrendelen met je Apple Watch. Als u High Sierra of hoger hebt, gaat u naar Systeemvoorkeuren > Beveiliging en privacy en vinkt u het vakje aan naast Sta uw Apple toe Kijk om je Mac te ontgrendelen

    Kun je een Apple Watch met een Mac koppelen?

    Nee. Je kunt een Apple Watch niet synchroniseren met een Mac via Bluetooth. Een Apple Watch kan alleen worden gekoppeld aan een compatibel iPhone-model.

Aanbevolen: