Hoe je jezelf kunt dempen in het clubhuis

Inhoudsopgave:

Hoe je jezelf kunt dempen in het clubhuis
Hoe je jezelf kunt dempen in het clubhuis
Anonim

Wat te weten

  • Als je lid wordt van een bestaande kamer in Clubhouse, ben je een luisteraar en standaard gedempt.
  • Als je een luisteraar bent en het dempen wilt opheffen, steek dan je hand op om te spreken. De moderator kan het dempen dan weer opheffen als ze dat willen.
  • Als je een moderator of spreker bent, kun je jezelf dempen en dempen door op het microfoonpictogram te tikken.

Dit artikel legt uit hoe je jezelf kunt dempen en dempen in de Clubhouse-app voor iOS en Android. Je vermogen om te spreken in een clubhuiskamer hangt af van je rol en of iemand je uitnodigt om te spreken.

Over dempen, dempen opheffen en clubhuisrollen

Clubhouse is een audio-sociale app, dus het is duidelijk dat je naar andere gebruikers luistert. Maar wat als je iets waardevols toe te voegen hebt aan het gesprek? Je vermogen om te praten in een van de Clubhouse-kamers waar je lid van wordt, hangt af van je rol. Dus laten we deze rollen kort doornemen om aan de slag te gaan.

Moderator: Als je een clubhuiskamer begint, ben je de moderator. Jij bent degene die spreekt en kan anderen in de ruimte toevoegen, verwijderen en dempen. Als je een moderator bent, kun je jezelf dempen en het dempen weer opheffen.

Je kunt een kamer starten die openstaat voor iedereen, degenen die je volgt of mensen die je kiest.

Speaker: De moderator en de eerste gebruiker die het podium in een ruimte betreedt, zijn automatisch sprekers. Als je een spreker bent, kun je zelf dempen en het dempen weer opheffen.

Luisteraar: Als je lid wordt van een lopende clubhuisruimte, ben je een luisteraar. Uw microfoon is standaard gedempt. Als u wilt spreken, kunt u uw hand opsteken met het pictogram onderaan. Als je wordt uitgenodigd om te spreken, word je Spreker en kun je het dempen zelf in- en uitschakelen.

Image
Image

Hoe u uzelf kunt dempen en dempen in het clubhuis

Nu je weet hoe spreken in een kamer in Clubhouse werkt, is het gemakkelijk om jezelf te dempen en weer in te schakelen wanneer dat nodig is.

  1. Als je een moderator of spreker bent, kun je jezelf dempen door op het microfoon-pictogram rechtsonder te tikken.
  2. Dat pictogram zal er dan een rode lijn doorheen laten zien. Dit is je indicator dat je gedempt bent.
  3. Tik nogmaals op het microfoon-pictogram om het dempen op te heffen. Hierdoor wordt de rode lijn verwijderd en bent u klaar om weer te spreken.

    Image
    Image

Als je het microfoonpictogram met een rode lijn erdoor ziet op iemands profielpictogram in een kamer, wordt deze gedempt.

Volg de clubhuis-etiquette

Voordat je in de app spreekt, is het goed om de Clubhouse Community-richtlijnen door te nemen. De juiste etiquette door gebruikers in een sociale app is belangrijk voor het succes ervan. U kunt dit document bekijken in de Clubhouse-app of online.

Tik in de Clubhouse-app op je profile-pictogram in de rechterbovenhoek en vervolgens op het gear-pictogram. Selecteer Communityrichtlijnen.

Om de communityrichtlijnen van het clubhuis online te lezen, gaat u naar de website van het clubhuis en selecteert u onderaan Guidelines.

Aanbevolen: