IOS 14.7-bug laat je Apple Watch niet automatisch ontgrendelen

IOS 14.7-bug laat je Apple Watch niet automatisch ontgrendelen
IOS 14.7-bug laat je Apple Watch niet automatisch ontgrendelen
Anonim

Er zit al een vervelende bug in de nieuwste iOS 14.7-systeemupdate voor sommige Apple Watch-bezitters.

Volgens een Apple-ondersteuningspagina over het probleem treft de bug oudere iPhones met Touch ID en wordt voorkomen dat gebruikers hun iPhone gebruiken om hun Apple Watch te ontgrendelen. In plaats daarvan moet je je horloge handmatig ontgrendelen door je toegangscode in te voeren.

Image
Image

"Als u dit probleem ondervindt, typt u de toegangscode rechtstreeks op uw Apple Watch om deze te ontgrendelen. Dit is slechts één keer nodig, zolang u uw Apple Watch om uw pols houdt. Als u uw toegangscode bent vergeten, je moet je Apple Watch resetten, "zei Apple in het ondersteuningsdocument.

Recente iPhone-modellen, zoals de iPhone 12, ingeruild voor Touch ID voor Face ID, maar oudere telefoons hebben de functie nog steeds. iPhones met Touch ID omvatten alle iPhone 5-modellen, iPhone 6-modellen, iPhone 7-apparaten, de iPhone 8 en 8 Plus en de iPhone SE.

Apple zei dat het probleem zou worden opgelost in een aanstaande software-update. Tot die tijd moet u uw horloge handmatig ontgrendelen in plaats van via uw telefoon - geen groot probleem, maar onhandig voor sommige gebruikers die aan de functie gewend zijn.

Apple zei dat het probleem zou worden opgelost in een aanstaande software-update…

iOS 14.7 is maandag uitgebracht en bevat slechts een paar nieuwe updates. Deze omvatten de optie om twee Apple Cards samen te voegen tot één account met een gedeelde kredietlimiet, een bijgewerkte manier om je HomePod-timers te beheren in de Home-app en een nieuwe filteroptie in Podcasts waarmee je kunt aanpassen welke podcasts je ziet.

De nieuwste update van het besturingssysteem bevat ook ondersteuning voor het nieuwe MagSafe-batterijpakket als je een iPhone 12 hebt, die je telefoon oplaadt door hem op de achterkant te plakken.

Aanbevolen: