Google TV 'Doorgaan met kijken'-lijsten worden binnenkort aangepast

Google TV 'Doorgaan met kijken'-lijsten worden binnenkort aangepast
Google TV 'Doorgaan met kijken'-lijsten worden binnenkort aangepast
Anonim

Google TV is begonnen sommige gebruikers hun lijsten met 'Doorgaan met kijken' te laten beheren, waardoor het gemakkelijker wordt om terug te gaan naar de programma's die ze willen bekijken of om de inhoud te verbergen die ze niet willen afmaken.

Reddit-gebruiker Alfatango97 wees erop dat Google TV films en programma's in de lijst Doorgaan met kijken achterliet, zelfs als ze klaar waren, waardoor het moeilijk werd om naar andere inhoud te blijven kijken. Nu, na contact te hebben opgenomen met Google om het probleem aan het licht te brengen, is de optie om media te verbergen in de lijst Doorgaan met kijken voor sommige gebruikers begonnen te verschijnen.

Image
Image

Zoals 9to5Google aangeeft, is de mogelijkheid om films en programma's te verbergen die u niet langer wilt zien een bestaande functie voor Android TV, maar dit is een primeur voor Google TV.

Terwijl Android TV een pop-up gebruikt, gebruikt Chrome TV een menuselectiefunctie door lang op de middelste knop van de afstandsbediening te drukken terwijl de kaart van een specifiek item wordt gemarkeerd. Dit opent een secundair menu met een optie om de geselecteerde video te verbergen.

Image
Image

Nu de uitrol nog aan de gang is, is er geen concrete informatie over welke apparaten de functie kunnen gebruiken of wanneer deze op grotere schaal beschikbaar zal zijn. Het is bevestigd op de nieuwe Chromecast en aangenomen voor compatibele Sony-tv's, maar 9to5Google heeft nog geen toegang tot de functie op een van de apparaten die het heeft getest.

Google heeft ook gezwegen over de Google TV-update en geeft geen informatie over welke apparaten worden ondersteund en geen aanvullende details over wanneer deze op grotere schaal beschikbaar zal worden gemaakt.

Aanbevolen: