IOS 14.7 is beschikbaar om te downloaden met enkele nieuwe functies

IOS 14.7 is beschikbaar om te downloaden met enkele nieuwe functies
IOS 14.7 is beschikbaar om te downloaden met enkele nieuwe functies
Anonim

iOS 14.7 is nu beschikbaar om te downloaden en updates bevatten ondersteuning voor het MagSafe-batterijpakket.

Apple heeft maandag de software-update uitgebracht met een paar kleine toevoegingen, aldus 9to5Mac. Deze omvatten de optie om twee Apple Cards samen te voegen tot één account met een gedeelde kredietlimiet, een bijgewerkte manier om je HomePod-timers te beheren in de Home-app en een nieuwe filteroptie in Podcasts waarmee je kunt aanpassen welke podcasts je ziet.

Image
Image

Het is belangrijk op te merken dat als je van plan bent om het nieuwe MagSafe-batterijpakket te gebruiken, je nog steeds een iPhone 12 nodig hebt voor het accessoire, niet alleen iOS 14.7. Het batterijpakket kost $ 99 en laadt je telefoon op door deze aan de achterkant van het apparaat te plakken.

iOS 14.7 patcht ook een bug waardoor een aanvaller je telefoon op afstand kan overnemen via wifi.

Dit is de nieuwste software-update die Apple dit jaar heeft uitgebracht, vooruitlopend op de langverwachte iOS 15 die dit najaar komt. Op de Worldwide Developer Conference in juni zei Apple dat iOS 15 een update voor FaceTime zou bevatten, met toevoeging van portretmodus, Shareplay en schermdeling, en berichtenupdates, met een nieuw ontwerp en een Shared With You-functie.

Andere recente updates, zoals iOS 14.5 en iOS 14.6, zitten boordevol meer functies en toevoegingen dan de 14.7-update.

Andere recente updates, zoals iOS 14.5 en iOS 14.6, zitten boordevol meer functies en toevoegingen dan de 14.7-update. In iOS 14.5 zagen we bijvoorbeeld updates zoals de App Tracking Transparency-functie, nieuwe Siri-stemmen, de optie om een muziekspeler-app van derden te kiezen als je standaard muziekspeler, de mogelijkheid om je telefoon te ontgrendelen terwijl je een gezichtsmasker draagt, en meer.

De iOS 14.6-update voegde Apple Card Family-ondersteuning toe, de mogelijkheid om je telefoon te ontgrendelen met stembediening en enkele kleine verbeteringen aan Apple AirTags.

Aanbevolen: