Google Maps voegt nieuwe functies toe om met vakantiedrukte om te gaan

Google Maps voegt nieuwe functies toe om met vakantiedrukte om te gaan
Google Maps voegt nieuwe functies toe om met vakantiedrukte om te gaan
Anonim

Ter voorbereiding op de feestdagen heeft Google een aantal nieuwe functies toegevoegd aan Google Maps om het reizen in drukke gebieden een stuk gemakkelijker te maken.

Volgens een bericht op de blog van Google, The Keyword, erkent het bedrijf dat deze tijd van het jaar behoorlijk stressvol kan zijn, dus om dat te verlichten, zijn deze functies bedoeld om mensen op de hoogte te houden en tegelijkertijd de tijd die ze met vrienden en familie doorbrengt te maximaliseren. De toevoegingen omvatten zien waar grote mensenmassa's zich verzamelen en het vinden van winkels in een gebied.

Image
Image

Je kunt controleren of een deel van de stad druk is of niet met de nieuwe functie Gebiedsdrukte. Het toont live gegevens om u te helpen zien waar zich mensenmassa's vormen, zodat u dat gebied kunt vermijden of er direct naartoe kunt gaan als er iets als een kermis plaatsvindt.

Als je op een gebied in Area Busyness tikt, zie je hoe druk het de hele dag is en welke lokale bedrijven daar te vinden zijn. Het tabblad Directory wordt uitgebreid met gedetailleerde informatie over de soorten winkels in een gebouw en nabijgelegen autoverhuurplaatsen, parkeerplaatsen en meer.

En voor elk bedrijf zie je hoe laat het open is, op welke verdieping het is en beoordelingen.

Image
Image

En Ophalen met Google Maps ondersteunt nu meer supermarkten onder het merk Kroger Family, zoals Ralph's, Fry's en Mariano's. Met deze toevoegingen is Ophalen met Google Maps nu beschikbaar in meer dan 2.000 winkels in 30 staten.

Deze nieuwe functies zijn beschikbaar op Google Maps voor iOS- en Android-apparaten en worden momenteel uitgerold in een nieuwe update.

Aanbevolen: