Google maakt Workspace-functies beschikbaar voor iedereen

Google maakt Workspace-functies beschikbaar voor iedereen
Google maakt Workspace-functies beschikbaar voor iedereen
Anonim

Iedereen met een Google-account heeft vanaf maandag toegang tot Google Workspace-functies.

Google heeft ook nieuwe functies aangekondigd in de Workspace-ervaring die voorheen alleen op abonnementen was gebaseerd, zoals de mogelijkheid om slimme suggesties te delen in e-mails of documenten, de mogelijkheid om andere gebruikers te vermelden om ze aan taken toe te voegen en te presenteren in Google Documenten, en Spreadsheets of Presentaties rechtstreeks toevoegen aan uw Google Meet-gesprekken.

Image
Image

Door Google Workspace voor iedereen beschikbaar te maken, maken we het gemakkelijk voor mensen om verbonden te blijven, zich te organiseren en samen meer te bereiken, of het nu gaat om het bevorderen van een goed doel, het plannen van uw familiereünie, het toewijzen van volgende stappen voor de PTA of het bespreken van de boekenclubkeuze van deze maand', schreef Google in zijn blogpost waarin de updates werden aangekondigd.

Misschien is de meest opvallende nieuwe Workspace-update de Google Chat-integratie. Google zei dat het zijn chatrooms zal hernoemen naar Spaces als onderdeel van een plan om een "gestroomlijnde en flexibele gebruikersinterface te bieden die je helpt op de hoogte te blijven van alles wat belangrijk is."

Google Chat Spaces krijgt functies zoals in-line onderwerpthreading, aanwezigheidsindicatoren, aangepaste statussen, expressieve reacties en een inklapbare weergave, die allemaal kunnen worden geïntegreerd met bestanden en taken.

Image
Image

Google kondigde in eerste instantie enkele van deze nieuwe Workspace-functies aan tijdens de Google I/O-conferentie van vorige maand en verwees naar de nieuwe ervaring als Smart Canvas. De Smart Canvas-functies, zoals inclusieve taalsuggesties en gekoppelde checklists, werken in Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties.

Google Workspace debuteerde afgelopen oktober, maar is alleen beschikbaar met een betaald abonnement vanaf $ 6 per maand. Google heeft maandag een nieuw abonnementsniveau geïntroduceerd met premiumfuncties, waaronder slimme boekingsservices, professionele videovergaderingen en gepersonaliseerde e-mailmarketing. Het heet Google Workspace Individual en is gericht op eigenaren en ondernemers van kleine bedrijven. Het heeft nog geen officiële prijsstructuur, maar zou "binnenkort" moeten uitrollen.

Aanbevolen: